Şarjı uzun giden kulakici bluetooth kulaklık önerisi

Conqureor

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
476
Bilgisayarda kullanıyorum şarjının uzun gitmesi önemli. Müzik perfonmansınında güzel olması önemli baya dinlioyurm çünkü. Mikrofon ortalama olabilir ama çok kötü olmasın. Şarj etme süreside cok uzun olmasın mümkünse.
Aradıgım özellkilerin önemlilik sırası.
Ses kalitesi > sarj > mic diyebiliriz ne kadar bütce ayırabilirim bilmiyorum ama görece olarak cok pahalı olmasın.
Birde silikonlu tercihimdir. ancak silikonsuz ve cok kalitesiliyse degerlendirebilirim

Aktif olarak kullandığım Liberty 3 Pro’yu kesinlikle öneririm. Ses kalitesi mükemmel, yazılımı çok iyi çalışıyor. ANC özelliği ortalama seviyede ama batarya süresi oldukça uzun. Sporda da kullandığım için kulaktan çıkmaması benim için önemliydi, bu açıdan da bu tip kulak içi kulaklıkların en iyileri arasında olduğunu söyleyebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya şuanlık 2 diyeyim daha mı az daha mı fazla gerekir bilmiyorum

bu arada bende https://www.akakce.com/bluetooth-ku...rcek-kablosuz-kulak-ici-fiyati,852811031.html bu kulaklıktan var.
ancak sarj süresi ve ses seviyesinden hic memnum degilim :D
benim önerdiğimle aralarında 2-3 saat kullanım süresi farkı var

Aktif olarak kullandığım Liberty 3 Pro’yu kesinlikle öneririm. Ses kalitesi mükemmel, yazılımı çok iyi çalışıyor. ANC özelliği ortalama seviyede ama batarya süresi oldukça uzun. Sporda da kullandığım için kulaktan çıkmaması benim için önemliydi, bu açıdan da bu tip kulak içi kulaklıkların en iyileri arasında olduğunu söyleyebilirim.

benim önerdiğimle aralarında 2-3 saat kullanım süresi farkı var
ne zamandır kulalnıyosunuz memnumwsunuuz

ne zamandır kulalnıyosunuz memnumwsunuuz
1 yılı biraz geçti sanırım bozulursa yine aynısını alırım o derece memnunum.
jbl de kalmak istersen Reflect Flow Pro da güzel tercih olur.

JBL Live PRO 2 TWS olcak hocam yanlış modeli yazmışım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,795
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri