🔥İndirim Migros Market Algida Dondurmalarda 400/200 TL İndirim / Hemen 300/150 TL İndirim

Bunu söyledin ya bilmiyordum dostum şuan tum aileye hediye algida sipariş ettim çok teşekkurler soylarını kurutma fırsatına katkımız olacaksa ne guzel
Bebeklerin soyu mu oluyormuş ahlaksız adam.
Hatirlatmak benden. Istediğin pisliği yiyebilir ve ailene yedirebilirsin

Algidanın sahibi Unilever firması İsrail askerlerine bizzat ürün ve hizmet tedarik eden ekonomik olarak destek veren bir şirket. Yiyenlerin ve indirim diye paylaşıp vesile olanlar, sizin vicdanınız çürümüş.

Kundaktaki bebekleri öldürenlere destek veren firmalardan nasil alis veris yapip afiyetle yiyorsunuz!?
Kullandığın ekran kartı Amerika'nın git çöpe at ozaman.

Kullandığın ekran kartı Amerika'nın git çöpe at ozaman.
Ben sana isim buldum kafasızım diye değiştir nickini.

Boykot edilen urunler Ingiliz amerikan fransiz mali diye mi boykot ediliyor yoksa itraile acikca destek verip vermemesinden dolayi mi ediliyor?

Amd teknoloji sirketinin israil askerlerine bir desteği yok. Sen daha bunun ayrimini bilmiyorsun. Sokaktaki kopek kadar vicdaniniz yok sizin. Ne pislik yiyorsaniz yiyin. Mideniz de vicdanınız gibi pisliğe dönmüş. Her şeyi alır

Ben sana isim buldum kafasızım diye değiştir nickini.

Boykot edilen urunler Ingiliz amerikan fransiz mali diye mi boykot ediliyor yoksa itraile acikca destek verip vermemesinden dolayi mi ediliyor?

Amd teknoloji sirketinin israil askerlerine bir desteği yok. Sen daha bunun ayrimini bilmiyorsun. Sokaktaki kopek kadar vicdaniniz yok sizin. Ne pislik yiyorsaniz yiyin. Mideniz de vicdanınız gibi pisliğe dönmüş. Her şeyi alır
Kulandığın iPhone telefon verilerini satarak parayı İsrail'e gönderiyor onu çöpe at ozaman. Windows aynı şekilde Linux'a geç ozaman. Donanım Arşivi Forum İsrail destekçisi XenForo ve Cloudflare'i kullanıyor foruma girme ozaman.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,651
Üyeler
183,870
Son üye
ilhamiakca845
Geri