ASUS 27" TUF GAMING VG27AQZ Alınır Mı?

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
584
arkadaşlar 2k monitör arıyorum 2 aydır falan bu bi ara 21k'ya falan çıktı sonra benim baktığım diğer modeller bundan daha pahalı oldu (G2724D ve R27QE gibi) sizce alınır mı bu fiyata daha iyisi var mı?

arkadaşlar 2k monitör arıyorum 2 aydır falan bu bi ara 21k'ya falan çıktı sonra benim baktığım diğer modeller bundan daha pahalı oldu (G2724D ve R27QE gibi) sizce alınır mı bu fiyata daha iyisi var mı?

Şunada Bakabilirsin 1 K Fark Var Bence Bu Daha İyi Ama Sen Bilirsin Gene

neredeyse 2k fiyat farkı var renk gamutu yakınsa 15hz ve daha kaliteli markalık bir şey göremedim. tuf zaten bu da çok kötü değil

Eğitim indirimiyle kesinlikle samsung g65b al bende kullanıyorum çok memnunum

11 ms, kalitesiz VA panel gibi rezil bir gecikme sunan bir monitör.

6.500 TL'e satılan Gamepower Sonic T80 ile aynı paneli kullanıyor kazık. Ayrıca kalite kontrolü kötü bu monitörün yani ölü piksel, ışık sızması vb. çıkma ihtimali daha yüksek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hikayeli oyun oynayacağımdan renk doğruluğu daha önemli. tabii başka öneriniz varsa açığım 9k bütçede

6.500 TL'e satılan Gamepower Sonic T80 ile aynı paneli kullanıyor kazık. Ayrıca kalite kontrolü kötü bu monitörün yani ölü piksel, ışık sızması vb. çıkma ihtimali daha yüksek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu monitör için de aynısı söyleniyor. 2 kişiden biri ölü pikselden şikayetçi

Çıkarsa iade edersiniz. O fiyatta daha iyisi yok.
biraz sabırsız biriyim al, ölü piksel çıksın iade et, tekrar al döngüsüyle uğraşmak istemiyorum pek. bir de mediamarkt kaç ölü pikselde iade yapıyor ki?

Geri