Kyddie_0Kafka
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 174
Wattman hatası çözümü yok maalesefArkadaşlar format attım ancak sorun hala devam ediyor, oyuna girince PC kapanıyor. Yardımcı olabilecek kimse yok mudur?
Wattman hatası çözümü yok maalesefArkadaşlar format attım ancak sorun hala devam ediyor, oyuna girince PC kapanıyor. Yardımcı olabilecek kimse yok mudur?
Bilgisayarımda 1 tane korsan oyun yok. 4 oyun yüklü 4'ü de Online.steam'i torrent olan bir pc de bu hatalar normal karşılanır![]()
Wattman vermiyor ki. Oyuna girdiğim an siyah ekran veya mavi ekran verip restartlanıyor PC. Hiçbir oyuna giremiyorum.Wattman hatası çözümü yok maalesef
Bi aralar elimde rx 560 vardı aynı dediğin gibi oluyordu dükkan a takas a gittim üstüne 1250tl vererek GTX 1650 s aldımBilgisayarımda 1 tane korsan oyun yok. 4 oyun yüklü 4'ü de Online.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Wattman vermiyor ki. Oyuna girdiğim an siyah ekran veya mavi ekran verip restartlanıyor PC. Hiçbir oyuna giremiyorum.
AMD ekran kartlarını sıfır almak lazım 2.el önermiyorum bu sebepten dolayı Büyük ihtimalle Belleklerinde problem var yüke binince kısa devreden dolayı kapatıyor Çözümü Fırınlama tekniği 10-15 gün sorunsuz çalışmasını sağlar.Bilgisayarımda 1 tane korsan oyun yok. 4 oyun yüklü 4'ü de Online.
Wattman vermiyor ki. Oyuna girdiğim an siyah ekran veya mavi ekran verip restartlanıyor PC. Hiçbir oyuna giremiyorum.
Furmark testinde de kapanıyor ama OCCT testinde kapanmıyor mesela. 2'si de ekran kartını teste sokuyor birinde kapıyo birinde kapamıyo.
OCCT testine sokuyorum %100 stres testıne sokuyorum kartı çalışıyor ama problem yaratmıyor. Furmarka sokuyorum direkt kapanıyoAMD ekran kartlarını sıfır almak lazım 2.el önermiyorum bu sebepten dolayı Büyük ihtimalle Belleklerinde problem var yüke binince kısa devreden dolayı kapatıyor Çözümü Fırınlama tekniği 10-15 gün sorunsuz çalışmasını sağlar.![]()
Aşk meşk konusu da dahilSanırım yardımcı olabilecek kimse yok. 5 TL indirimli çorap paylaşsam 20 sayfa mesaj gelirdi.
furmark ekran kartı için zaten fırınlama yaparsan sorun çözülür. ama geçiciOCCT testine sokuyorum %100 stres testıne sokuyorum kartı çalışıyor ama problem yaratmıyor. Furmarka sokuyorum direkt kapanıyo![]()
profil foton yanılttıBilgisayarımda 1 tane korsan oyun yok. 4 oyun yüklü 4'ü de Online.
Dolar kuruna geçince yapmıştım tepkiprofil foton yanılttı![]()
Olayın yaşandığı sırada Olay Görüntüleyicisinde Kernel Power 41 hatası olduğunu yazmışsınız. Hatanın altında ayrıntılar sekmesi var oraya tıklayıp o kısmın fotoğrafını atabilir misiniz?1660 Ti taktım sisteme saatlerdir oyun oynuyordum demin gene oyunun ortasında PC kendini kapatıp açtı... Geri açabildim ama bu sefer oyunu. Problemi tespit edebilecek 1 kişi yok mudur..
Bakın altta genel ve ayrıntılar sekmeleri var, ayrıntılar kısmına tıklayıp oranın fotoğrafını istemiştim.