Oyuna girince PC kapanıyor

AE-VXP750-icgorsel-04.jpg
Şöyle Bir PSU Buldum Tercih?
1.999,02 ₺

FSP de berbat sayılmaz. Onunda incelemesini yapmıştım. Ripple değerleri fazla. Ve sleeve fan dediğimiz kötü bir fan türünü kullanıyor. Bunun dışında iyi.

Peki bu nasıldır hocam sizce? 600W, fiyat ise 2.133 TL. Tam bütçeme uygun. Üzer mi?

Veya şöyle bir Thermaltake PSU var. 2.303 TL. Bu 2'sinden biri olur mu sizce?

Güvenilir bir satıcıdan üzmeyecek bir PSU istiyorum..

Peki bu nasıldır hocam sizce? 600W, fiyat ise 2.133 TL. Tam bütçeme uygun. Üzer mi?

600watt dediği güç kaynağından 400watt vereceğini unutma çünkü verimsiz oluyor 750watt üstüne çıkarsan kalite başlıyor

A600DN çöp. Ona bakma bile. Thermaltake dc - dc modeliyse belki alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

600watt dediği güç kaynağından 400watt vereceğini unutma çünkü verimsiz oluyor 750watt üstüne çıkarsan kalite başlıyor
Alakası yok. O güç kaynağındaki regülasyon tipiyle alakalı. Watt ile değil. 750w'a grup regülasyon koysan oda 12v hattından 750w vermez.

A600DN çöp. Ona bakma bile. Thermaltake dc - dc modeliyse belki alınabilir.
Hocam yok mudur Hepsiburada, Amazon, Trendyol, Vatanbilgisayar gibi satıcılardan 2.500 civarına kötü olmayan bir PSU? Abuksubuk sitelerde ucuz gözüküyor Akakçe'de hep. Atıverin bir tane link vereyim siparişi.

2.500 bütçeye sanırım bi bu var önerdiğiniz, onun da watt'ı biraz düşük kalıyor gibi ilerisi için.

Hocam yok mudur Hepsiburada, Amazon, Trendyol, Vatanbilgisayar gibi satıcılardan 2.500 civarına kötü olmayan bir PSU? Abuksubuk sitelerde ucuz gözüküyor Akakçe'de hep. Atıverin bir tane link vereyim siparişi.

2.500 bütçeye sanırım bi bu var önerdiğiniz, onun da watt'ı biraz düşük kalıyor gibi ilerisi için.

Hocam yarın atarım. Şimdi geç oldu.

Geri