İnternete 2200TL verilir mi?

2200tl çok o paralar verilmez.

Şimdi türkcell e baktım neredeyse 1000TL olmuş şaka gibi. İlk iş tv box alıp bunlardan çıkmak olur.

İnternetimin upload hızı 30Mbps ben de en az 100Mbps kullanmak istiyorum. Baktığım kadarıyla Türk Telekom en fazla 50 veriyor sadece Superonline 1000 veriyor ama onun da fiyatı ayda 2200TL buna değer mi?
Ne iş yapıyorsun ki bu kadar upload lazım? Getirisi varsa verilir bu para ama kazık fiyat.

Ne iş yapıyorsun ki bu kadar upload lazım? Getirisi varsa verilir bu para ama kazık fiyat.
Kabaca şöyle diyim buluta kaydolan büyük boyutu olan bir dosyayı indirip isteyenlere göndermem gerekiyor. Tek seferlik bir şey değil devamlı kullanılıyor ve mevcut upload ile bu iş günler sürüyor bazen bir dosyanın gönderimi bitmeden yenisi geliyor falan 😀

Kabaca şöyle diyim buluta kaydolan büyük boyutu olan bir dosyayı indirip isteyenlere göndermem gerekiyor. Tel seferlik bir şey değil devamlı kullanılıyor ve mevcut upload ile bu iş günler sürüyor bazen bir dosyanın gönderimi bitmeden yenisi geliyor falan 😀
CDN gibi bir şey lazım uzmanı varsa yardımcı olsun.

Süperonlayn’a 600 TL veriyorum 1000 indirme 50-100 aralığında yükleme veriyor. 2200 çok geldi.

Kabaca şöyle diyim buluta kaydolan büyük boyutu olan bir dosyayı indirip isteyenlere göndermem gerekiyor. Tek seferlik bir şey değil devamlı kullanılıyor ve mevcut upload ile bu iş günler sürüyor bazen bir dosyanın gönderimi bitmeden yenisi geliyor falan 😀
maden böyle işin vardı bu güne kadar 3 mbps uploadla nasıl hallettin?

Süperonlayn’a 600 TL veriyorum 1000 indirme 50-100 aralığında yükleme veriyor. 2200 çok geldi.
100 verse iyi yine de 50 az geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maden böyle işin vardı bu güne kadar 3 mbps uploadla nasıl hallettin?
3 değil 30 😀

Bana zaten 100 lazım fazlasında gözüm yok da 50 den fazla veren yok, bir tek Superonline 1000 verelim dedi.

ss atsana bi 30 uploadini sen
Atayım da niye ki?
IMG_1664.webp

Geri