Ben de öyle düşünüyorum da alternatif bulamadım mecbur bırakıyorlar.2200tl çok o paralar verilmez.
Benim için yüklenme önemli değil50 sıkıntı işte ya Türk Telekom da bana 50 veririm en fazla diyor.
Ne iş yapıyorsun ki bu kadar upload lazım? Getirisi varsa verilir bu para ama kazık fiyat.İnternetimin upload hızı 30Mbps ben de en az 100Mbps kullanmak istiyorum. Baktığım kadarıyla Türk Telekom en fazla 50 veriyor sadece Superonline 1000 veriyor ama onun da fiyatı ayda 2200TL buna değer mi?
Kabaca şöyle diyim buluta kaydolan büyük boyutu olan bir dosyayı indirip isteyenlere göndermem gerekiyor. Tek seferlik bir şey değil devamlı kullanılıyor ve mevcut upload ile bu iş günler sürüyor bazen bir dosyanın gönderimi bitmeden yenisi geliyor falanNe iş yapıyorsun ki bu kadar upload lazım? Getirisi varsa verilir bu para ama kazık fiyat.
CDN gibi bir şey lazım uzmanı varsa yardımcı olsun.Kabaca şöyle diyim buluta kaydolan büyük boyutu olan bir dosyayı indirip isteyenlere göndermem gerekiyor. Tel seferlik bir şey değil devamlı kullanılıyor ve mevcut upload ile bu iş günler sürüyor bazen bir dosyanın gönderimi bitmeden yenisi geliyor falan![]()
maden böyle işin vardı bu güne kadar 3 mbps uploadla nasıl hallettin?Kabaca şöyle diyim buluta kaydolan büyük boyutu olan bir dosyayı indirip isteyenlere göndermem gerekiyor. Tek seferlik bir şey değil devamlı kullanılıyor ve mevcut upload ile bu iş günler sürüyor bazen bir dosyanın gönderimi bitmeden yenisi geliyor falan![]()
100 verse iyi yine de 50 az geliyor.Süperonlayn’a 600 TL veriyorum 1000 indirme 50-100 aralığında yükleme veriyor. 2200 çok geldi.
3 değil 30maden böyle işin vardı bu güne kadar 3 mbps uploadla nasıl hallettin?
ss atsana bi 30 uploadini sen100 verse iyi yine de 50 az geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 değil 30![]()