Monitör Aldım H.o Mu G.o Mu ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
oledlerlde hareket bulanıklılığını önleyecek şeyler henüz yok bildiğim kadarıyla benq da pazarlama stratejisini bu şekilde yapıyordu aynı hz oled monitör benq ya göre daha blurlu gösteriyordu görüntüyü ayrıca fps için 27 inç saçma

Biliyorum Bunu Dostum Ben Oled Düşmanı Değilim Olabilir Ben Diyorum Ki Benim Aradığım 360 Hz Sen Bana Diyorsun 240 Hz
360hz gibi hareket performansına sahip değil aldığın monitör. Bunu anlamak istemiyorsun.

240hz dediğin oledlerin hareket performansına baktın mı?
IMG_4095.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
oledlerlde hareket bulanıklılığını önleyecek şeyler henüz yok bildiğim kadarıyla benq da pazarlama stratejisini bu şekilde yapıyordu aynı hz oled monitör benq ya göre daha blurlu gösteriyordu görüntüyü ayrıca fps için 27 inç saçma
Yok be hocam 27 yine fena değil fps oyunlarında

360hz gibi hareket performansına sahip değil aldığın monitör. Bunu anlamak istemiyorsun.

240hz dediğin oledlerin hareket performansına baktın mı?
Alıntıyı görüntüle
Kanka Ghosting Olarak Veya Küçük Ms'ler Olarak Haklı Olabilirsin Gözle Görülür Olarak 380 Hz 240 Hz'den Daha Hızlı Mı Değil Mi Onu Söyler Misin Bu Ufo Olsun Yada Başka Yerde Ghosting'i Gözle Tespit Edebiliyor Musun Belirgin Şekilde?

Üst düzey tn monitörlerle oled kıyaslarsak üst düzey tn monitörler daha hızlı (strobe ayarı iyi çalışan lcd) fakat kıyas aldığımız monitörün ne tepki süresi ne de strobe ayarı bahsettiğiz modeller gibi çalışmıyor. Bunlar düz 240hz lcd monitörlerin 360hz versiyonu gibi bir şey.

Yani benq xl2586x ve asus pg248qp gibi modellerle kıyaslarsan oled’i bu monitörler daha hızlı fakat dediğim gibi bunlar çok pahalı premium ürünler. Ve gerçek anlamda hızlılar. Strobe ayarı iyi çalışıyor. Her lcd aynı kalitede değil fakat oledlerin hareket performansı benzer.

Üst düzey tn monitörlerle oled kıyaslarsak üst düzey tn monitörler daha hızlı (strobe ayarı iyi çalışan lcd) fakat kıyas aldığımız monitörün ne tepki süresi ne de strobe ayarı bahsettiğiz modeller gibi çalışmıyor. Bunlar düz 240hz lcd monitörlerin 360hz versiyonu gibi bir şey.
Hocam Sen Çok Tekniğe Giriyorsun Ben Diyorum Ki Sana 380 Hz Olarak Bu Monitör İyi Mi Kötü Mü Sen Biliyor Olabilirsin Monitör İşinden Anlıyorda Olabilirsin Ama Ben Bu Kadar Takmıyorum Küçük Şeyleri Benim İçin Oyunda Verdiği Hz Önemli Gram Milisaniye Şeyler Umrumda Değil Yada Gözle Fark Etmediğim Küçük Ghostingler Bana Bu Fiyat Bandında Aynı Hz'de Monitor Önerirsen Eyw Dicem Ama Bana Bu Hz Harici Başka Monitörler Hakkında Bilgi Verme İlgilenmiyorum Çünkü

Hocam Sen Çok Tekniğe Giriyorsun Ben Diyorum Ki Sana 380 Hz Olarak Bu Monitör İyi Mi Kötü Mü Sen Biliyor Olabilirsin Monitör İşinden Anlıyorda Olabilirsin Ama Ben Bu Kadar Takmıyorum Küçük Şeyleri Benim İçin Oyunda Verdiği Hz Önemli Gram Milisaniye Şeyler Umrumda Değil Yada Gözle Fark Etmediğim Küçük Ghostingler Bana Bu Fiyat Bandında Aynı Hz'de Monitor Önerirsen Eyw Dicem Ama Bana Bu Hz Harici Başka Monitörler Hakkında Bilgi Verme İlgilenmiyorum Çünkü
Kime neyi açıklıyorum ben ya? Kazıklan en iyisi, belki aklın başına gelir.

Kime neyi açıklıyorum ben ya? Kazıklan en iyisi, belki aklın başına gelir.
Hocam Ben Sana Hz'den Bahsediyorum Sen Bana Panel - Ms - Ghostingden Bahsediyorsun Anladın Mı Ben Diyorum Ki Sana Hz Önemli Benim İçin İsterse Tn Panel Olsun Sen Diyorsun Ki Oled - Ms - Ghosting Aynı Şey, Konuşmuyoruz Farkındaysan

H.o ama o çözünürlükte oynuyorsan ne gerek vardı 1920x1080 de o fpsleri alamazsın işlemci değişmen gerekecek , faceit-c olmaya çalışmıyorsan 240hz de kâfi bir tık extreme harcama olmuş.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri