Fanlar temizki hovam heçen ay bi arkadaşımda bu sorunla geldi tozfan durmuş fanlarSELAMÜN ALEYEKÜN
Arkadaşlar kasanın öndeki üç fanın biri dönmüyor ışıkları yanıyor ama fam dönmüyor tozdan dolayıdır belki diye temizledim olmadı soketini çıkarıp taktım düzelmedi neden acaba.
Hocam temizledim belki toz filan kalmıştır diye ama düzelmedi bir kaça kere daha böyle olmuştu tozu temizleyonce düzeliyordu bu sefer olmadı niyeyse.Fanlar temizki hovam heçen ay bi arkadaşımda bu sorunla geldi tozfan durmuş fanlarbu değilse kablolardan yüksek ihtimal
Dönüyordu normaldi yeni oldu daha bu olay.Normalde dönüyor muydu? Bağlattığın pinler sorun olabilir
Daha 1 senelik ama pek sanmıyorum ömrünü sonlandırdığını.Başka bir fan yuvasına takıp dene yine olmazsa ölmüştür. Bir ihtimal kablosunda temassızlık olabilir ama düşük olasılık.
Markası ne acaba ? Uzak duralım bu markadan. 5 sene önce vatandan aldığım rampage kasa ve fanlari bile sorunsuz çalışıyorSELAMÜN ALEYEKÜN
Arkadaşlar kasanın öndeki üç fanın biri dönmüyor ışıkları yanıyor ama fam dönmüyor tozdan dolayıdır belki diye temizledim olmadı soketini çıkarıp taktım düzelmedi neden acaba.
Bugün kendi kendine düzeldi hocam msi markası ben çok pis kullanıyorum belki aralarına tız kaçtıta sonra kendi kendinemi çıktı.Markası ne acaba ? Uzak duralım bu markadan. 5 sene önce vatandan aldığım rampage kasa ve fanlari bile sorunsuz çalışıyor