Hikaye ile bağlantısı 0 çok farklı hikaye anlatıyor oynanışta idare eder sarar bence oynaarkadaslar mafia 1 i zevk alarak tadını alarak oynadım mafia 2 ve 3 sarmadıgı icin oynamadım sorum bu iki oyunu oynamadan Mafia Old Country oynamalımıyım ?
Evet hocam yok şahsen bitirdim ve alakası olan tek şey dünyada geçmesiMafia old contry (4) aralarındaki en eski tarihte geçen mafia oyunu hikayesel bir bağ yok diye biliyorum sizin isteğinize bağlı oynayıp deneyebilirsiniz
İlk bolumleri 1. oyunla hemen hemen aynı diyolar hocam doğrumudurEvet hocam yok şahsen bitirdim ve alakası olan tek şey dünyada geçmesi
2 bence oyna güzel oyun ama 3 oynamasan çok bir şey kaybetmezsin bence.arkadaslar mafia 1 i zevk alarak tadını alarak oynadım mafia 2 ve 3 sarmadıgı icin oynamadım sorum bu iki oyunu oynamadan Mafia Old Country oynamalımıyım ?
Benzerlikler buyuk ama tematik farkliliklar var tabikideİlk bolumleri 1. oyunla hemen hemen aynı diyolar hocam doğrumudur
oyarsın kanka baglantılı hıkayeler degil zatenarkadaslar mafia 1 i zevk alarak tadını alarak oynadım mafia 2 ve 3 sarmadıgı icin oynamadım sorum bu iki oyunu oynamadan Mafia Old Country oynamalımıyım ?
ilk mafia 1 yeni, sonra 2 ols xountry bagimsizarkadaslar mafia 1 i zevk alarak tadını alarak oynadım mafia 2 ve 3 sarmadıgı icin oynamadım sorum bu iki oyunu oynamadan Mafia Old Country oynamalımıyım ?
Oynanır hatta ilk bu oyunu oyna sonra mafia 1-2arkadaslar mafia 1 i zevk alarak tadını alarak oynadım mafia 2 ve 3 sarmadıgı icin oynamadım sorum bu iki oyunu oynamadan Mafia Old Country oynamalımıyım ?