3000 tl en az ℅68 boy gaming klavye arıyorum

frkntk

80+
Reaksiyon skoru
5
Selamlar hem fps oyunlarında hemde diğer işlerimde beni üzmicek klavye arıyorum abartı şekilde olmazsa sesli olmasında sıkıntı yok bütçem biraz esnetilebilir klavye+mouse+kulaklık için 6 bin tl ye yakın bütçem var mouse ve kulaklık önerizide beklerim

mad 68 kullaniyorum, oldukca memnunum.

f1 versiyonunu kullaniyorum, memnunum.

kullaniyorum, memnunum fakat tukendi diyor. Farkli markalara da bakabilirsiniz.

mad 68 kullaniyorum, oldukca memnunum.

f1 versiyonunu kullaniyorum, memnunum.

kullaniyorum, memnunum fakat tukendi diyor. Farkli markalara da bakabilirsiniz.
Teşşekür ediyorum fakat mouse ve kulaklık bütçemi aşırıyor maalesf kulaklıkla mouse toplamı en fazla 43k civarı olabilir

kanka o paraya guzel birşeyi istiyorsan mouse'dan memnun kalmazsın mouse'u biraz daha ertele geçici kablolu bir şey al 50 60 liralık ben sana o paraya kulaklık + klavye önereyim.

çok çok güzel mikrofon kalitesi ses kalitesi vs vs şaka yapmıyorum müzik açıktı kulağımdan çıkartmadım çöp atmaya gittim dairenin önünde işte 10 metre uzaklıkta diyeyim + oda var arada bağlantı kopmadı cızırtı vs yapmadı o derece sağlam bir bağlantısı var 2.4ghz modundan bahsediyorum okdr da uzak değil ama çöp yanlıs anlasılmasın binanın dairesinden 3 metre ötedeki kapıdan 2 metre otede bir çöp kovası işte oradan bağlantı kopmadı cızırtı vs yapmadı klavye olarak tasarımına gore vs kendin karar vereceksin. diyordum ki kulaklık hakkında EQ ayarı yapmadan beklentini karşılamaz ses kalitesi anlamında ve kötü EQ yaparsan cızırtı yapıyor ama kendi firmware'inden başkalarının yaptığı eq'ları denediğimde misler gibi sesimi aldım.

klavye olarak

seç beğen al hepsi benzer klavyeler manyetik switchliler hariç mouse'unu da mchose alırsın mchose set kulaklık mouse klavye mis gibi

Şu yukarıdaki mpuse gereksiz pahalalı onuj yerine dahha iyi sensörlü paw 3950 li royal kludge m3 alınır

kanka o paraya guzel birşeyi istiyorsan mouse'dan memnun kalmazsın mouse'u biraz daha ertele geçici kablolu bir şey al 50 60 liralık ben sana o paraya kulaklık + klavye önereyim.

çok çok güzel mikrofon kalitesi ses kalitesi vs vs şaka yapmıyorum müzik açıktı kulağımdan çıkartmadım çöp atmaya gittim dairenin önünde işte 10 metre uzaklıkta diyeyim + oda var arada bağlantı kopmadı cızırtı vs yapmadı o derece sağlam bir bağlantısı var 2.4ghz modundan bahsediyorum okdr da uzak değil ama çöp yanlıs anlasılmasın binanın dairesinden 3 metre ötedeki kapıdan 2 metre otede bir çöp kovası işte oradan bağlantı kopmadı cızırtı vs yapmadı klavye olarak tasarımına gore vs kendin karar vereceksin. diyordum ki kulaklık hakkında EQ ayarı yapmadan beklentini karşılamaz ses kalitesi anlamında ve kötü EQ yaparsan cızırtı yapıyor ama kendi firmware'inden başkalarının yaptığı eq'ları denediğimde misler gibi sesimi aldım.

klavye olarak

seç beğen al hepsi benzer klavyeler manyetik switchliler hariç mouse'unu da mchose alırsın mchose set kulaklık mouse klavye mis gibi
Öncelijle teşşekür ediyorum fakat mouse olarak logitech 402 alıcam gibi duruyır açıkcası şuanda maalesef bütçem de sıkıntıta uğradı kalvye içim 2000 TL'ye kadar düşmek zorunda kaldım ve böyle giderse gamepower eva 7 veya suki modelini alcam siz ne dersiniz

Öncelikle teşşekür ederim bugün mediamarkt da gördüm bunu fakat fiyatı oldukça ucuz sıkıntı yaşatıt mı aynısnın birde sadce mouse ve klavye olan seti var siz önerir misiniz nasıl sizce kullanıyorsanız

Geri