kanka o paraya guzel birşeyi istiyorsan mouse'dan memnun kalmazsın mouse'u biraz daha ertele geçici kablolu bir şey al 50 60 liralık ben sana o paraya kulaklık + klavye önereyim.
Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar.
www.gaming.gen.tr
Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar.
www.gaming.gen.tr
çok çok güzel mikrofon kalitesi ses kalitesi vs vs şaka yapmıyorum müzik açıktı kulağımdan çıkartmadım çöp atmaya gittim dairenin önünde işte 10 metre uzaklıkta diyeyim + oda var arada bağlantı kopmadı cızırtı vs yapmadı o derece sağlam bir bağlantısı var 2.4ghz modundan bahsediyorum okdr da uzak değil ama çöp yanlıs anlasılmasın binanın dairesinden 3 metre ötedeki kapıdan 2 metre otede bir çöp kovası işte oradan bağlantı kopmadı cızırtı vs yapmadı klavye olarak tasarımına gore vs kendin karar vereceksin. diyordum ki kulaklık hakkında EQ ayarı yapmadan beklentini karşılamaz ses kalitesi anlamında ve kötü EQ yaparsan cızırtı yapıyor ama kendi firmware'inden başkalarının yaptığı eq'ları denediğimde misler gibi sesimi aldım.
klavye olarak
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.
www.gaming.gen.tr
Yüksek kaliteli hall effect sensörleri hassas doğrusal algılama sağlayarak ultra yüksek hassasiyet ve olağanüstü yanıt verme özelliği sunar.
www.gaming.gen.tr
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar
www.gaming.gen.tr
Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar.
www.gaming.gen.tr
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.
www.gaming.gen.tr
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar
www.gaming.gen.tr
seç beğen al hepsi benzer klavyeler manyetik switchliler hariç mouse'unu da mchose alırsın mchose set kulaklık mouse klavye mis gibi