federalper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,008
Chat gptye forumda bu adama cevap verebileceğim bir paragraf yaz yazmışDjjkekkskdkjd gerçekten öyle yapıyor ya yüzüm kızardı haklı sebebi bulamıyor

Chat gptye forumda bu adama cevap verebileceğim bir paragraf yaz yazmışDjjkekkskdkjd gerçekten öyle yapıyor ya yüzüm kızardı haklı sebebi bulamıyor
Tamam Hocam Sen 27 K 2-4 K Monitörünü Kullan Senin Monitörün En İyisi Okey Oled'den Farklı Monitör Alan Bizler Eşşeğiz Oled 2 K Alan Sen Kralsın TamamDjjkekkskdkjd gerçekten öyle yapıyor ya yüzüm kızardı haklı sebebi bulamıyor
Bilgim Olmayan Yerde Chatgpt'ye Danışıyorum Dedikleri Haklı mı Diye Ai'da Bana Verilerle Gerçeği Söylüyor Neden Ai'ın Verdiği Cevapları Eleştirmek Yerine Benim Ai'a Sormamı Eleştiriyorsunuz ? Yanlış bir şey Varsa Onu Söyle Ai'ın Dediği ?Chat gptye forumda bu adama cevap verebileceğim bir paragraf yaz yazmış![]()
380 hz imiş ya ekran o yüzden dedimHangi Mesaja Diyorsun Reis Bunu
Faceit kaç levelsin?Tamam Hocam Sen 27 K 2-4 K Monitörünü Kullan Senin Monitörün En İyisi Okey Oled'den Farklı Monitör Alan Bizler Eşşeğiz Oled 2 K Alan Sen Kralsın Tamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgim Olmayan Yerde Chatgpt'ye Danışıyorum Dedikleri Haklı mı Diye Ai'da Bana Verilerle Gerçeği Söylüyor Neden Ai'ın Verdiği Cevapları Eleştirmek Yerine Benim Ai'a Sormamı Eleştiriyorsunuz ? Yanlış bir şey Varsa Onu Söyle Ai'ın Dediği ?
Faceit Çok Girmiyorum Premier 20 K Eloda Oynuyordum Arkadaşı Boostlarken Yoldaş Global Olmuşluğum Var Max Faceit 5-6 Olmuşumdur Arkadaşla Veya Sola Oynamaktan Kasamıyorum Faceit Full - Yiye Yiye Düşüyorum Şuan 3 Yada 4 Olmuşumdur Herhalde Düşmekten Kulaklık Garantide 2 Aydır OynamıyorumdaFaceit kaç levelsin?
O zaman daha komik hocam 380hz diye tutturup 1080pye o parayı vermenizFaceit Çok Girmiyorum Premier 20 K Eloda Oynuyordum Arkadaşı Boostlarken Yoldaş Global Olmuşluğum Var Max Faceit 5-6 Olmuşumdur Arkadaşla Veya Sola Oynamaktan Kasamıyorum Faceit Full - Yiye Yiye Düşüyorum Şuan 3 Yada 4 Olmuşumdur Herhalde Düşmekten Kulaklık Garantide 2 Aydır Oynamıyorumda
GerçektenO zaman daha komik hocam 380hz diye tutturup 1080pye o parayı vermeniz![]()
Belli bir elodan sonra rekabet edemiyorsun dediğin elonun muhtemelen 6-7 tık altındasın haberin olsun. Keza fps oyuncusu 24 inç oynar ganga ile sıvı sogutma cop kule tipi alın diyen insanlar aynı kefede gözümde. Dünya kadar örneği var prolarda, yayıncılarda artık sadece parası olmayan veya eski kafa insanlar kullanıyor 1080pyi haberin olsun.Hocam O Seviyelerde Rekabet Etmek İçin 380 Hz Alıyorum Belli Bir Elodan Sonra Rekabet Edemiyorsun
dm bakar mısınBelli bir elodan sonra rekabet edemiyorsun dediğin elonun muhtemelen 6-7 tık altındasın haberin olsun. Keza fps oyuncusu 24 inç oynar ganga ile sıvı sogutma cop kule tipi alın diyen insanlar aynı kefede gözümde. Dünya kadar örneği var prolarda, yayıncılarda artık sadece parası olmayan veya eski kafa insanlar kullanıyor 1080pyi haberin olsun.