Monitör Aldım H.o Mu G.o Mu ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yapay Zekayada Sordum Dedim Sorun Bende Mi Acaba Diye Böyle Cevaplar Verdi Haklıda

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyw
Bide Bu 380 Fps Alabilecek Misin Diyenlere EK Olarak Sordum şunu dedi @TinerciYasin

1755545159211.webp

Bende monitör bakıyordum şunu aldım 6270 e, bana markası pek bilindik olmayan ktc monitörü önermişlerdi ben bunu aldım gayet memnunum

Bende Bilirdim 10 K'ya Gamepower 360 Hz Var Ama Bilerek Almadım Asus Olsun Marka Olsun Diye Bide Dell Alinware Vardı 15 K'^ya Zaten Bunlardan Sonrası 25 K'dan Başlıyor

yapay zekanın bile forum hakkında düşünceleri çok doğru :D
:kekw:

Bende Bilirdim 10 K'ya Gamepower 360 Hz Var Ama Bilerek Almadım Asus Olsun Marka Olsun Diye Bide Dell Alinware Vardı 15 K'^ya Zaten Bunlardan Sonrası 25 K'dan Başlıyor

:kekw:
ASUS Monitör konusunda çok başarılı ben çok beğendim ilk başta tereddüt etmiştim

ASUS Monitör konusunda çok başarılı ben çok beğendim ilk başta tereddüt etmiştim
Bende Bu Var 12 Yıllık Düşün Taa 2013'de Çıkma Hala Taş Gibi Sırf Bozulur Felan Elimde Kalır Diye Satıyom Yenisini Aldım İşte Aşağıya Atam İlanı

Hayırlı olsun..
Eyw

Bende Bu Var 12 Yıllık Düşün Taa 2013'de Çıkma Hala Taş Gibi Aşşağıya Atam İlanı

Eyw
Bende linkteki monitörü 4000 e almıştım ghosting vardı 2 sene idare ettim 2500 e sattım üstünü tamamlayıp VG279Q3A aldım

Bende linkteki monitörü 4000 e almıştım ghosting vardı 2 sene idare ettim 2500 e sattım üstünü tamamlayıp VG279Q3A aldım
VA Panel Zaten Kral Normal Çok Kötü Ghosting Olur

Bilgisayarcılara sor sende, ben bilgisayarcıya sattım 2000 teklif etti 2500 e kadar çıkarttım
Sordum Var Tanıdık Elimde Çok Var Dedi Takas Olsun Dedim Görüldü Attı :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: Daha Sonra Yazmadım

Sordum Var Tanıdık Elimde Çok Var Dedi Takas Olsun Dedim Görüldü Attı :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: Daha Sonra Yazmadım
@TinerciYasin Acelem Yok Zaten Monitörü Sipariş Ettim Satılırsa Taksidini Ödemem Kolaylaşıcak İşte Kar Olacak Ekstra

@TinerciYasin Acelem Yok Zaten Monitörü Sipariş Ettim Satılırsa Taksidini Ödemem Kolaylaşıcak İşte Kar Olacak Ekstra
İnşallah satılır güle güle kullan, bana da şuanlık peder alıyo ekipmanları kendi paranla alman daha iyidir

İnşallah satılır güle güle kullan, bana da şuanlık peder alıyo ekipmanları kendi paranla alman daha iyidir
Valla Biriktirip Yatırım Yapıyorum Staj Maaşımla Eve Robot Süpürge Aldım 1 Senelik okul Staj Maaşım Taksidine Gitti Şimdi Köşede 30 K Para Vardı Altında Amacım Araba Almaktı Ehliyeti Aldıktan Sonra Bu 30 K Ekspertiz Noter Felan Parası Olacaktı Üni İşi Çıkınca Araba İptal Oldu Bende Dedim Bari İhtiyacım Olan Bir Şeye Harcayim

Valla Biriktirip Yatırım Yapıyorum Staj Maaşımla Eve Robot Süpürge Aldım 1 Senelik okul Staj Maaşım Taksidine Gitti Şimdi Köşede 30 K Para Vardı Altında Amacım Araba Almaktı Ehliyeti Aldıktan Sonra Bu 30 K Ekspertiz Noter Felan Parası Olacaktı Üni İşi Çıkınca Araba İptal Oldu Bende Dedim Bari İhtiyacım Olan Bir Şeye Harcayim
İhtiyacın varsa en iyisini yapmışsın zaten 2 günlük dünya

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri