quiksilver_
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
arkadaşlar dp kablosu lazım bana hangisini almalıyım
Bütçearkadaşlar dp kablosu lazım bana hangisini almalıyım
300-400Bütçe
ugrenmi bumuŞu işini görür fazlasına gerek yok
Claw's 8K UHD DisplayPort v1.4 32.4 Gbps / 24K Gold/Alüminyum Gövdeli 8K 60Hz-4K 120Hz-2K 240HZ-FHD 240Hz Destekli G-Sync & FreeSync 2 Metre Premium DisplayPort Kablo (C-DPP-B1) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Claw's 8K UHD DisplayPort v1.4 32.4 Gbps / 24K Gold/Alüminyum Gövdeli 8K 60Hz-4K 120Hz-2K 240HZ-FHD 240Hz Destekli G-Sync & FreeSync 2 Metre Premium DisplayPort Kablo (C-DPP-B1) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Ugreen muhtemelen bunun fiyatında değil. O yüzden ben bunu alır geçerdim. Bu fiyatlara alınabilecek en iyi disllayport bu.300-400
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ugrenmi bumu
teşekkür ederim alıcam bişiy daha sorucam amazondan hiç alışveriş yapmadım vergi ödüyormuyuz yoksa sadece karttan 250 çekiyoUgreen muhtemelen bunun fiyatında değil. O yüzden ben bunu alır geçerdim. Bu fiyatlara alınabilecek en iyi disllayport bu.
Vergi ödemezsin, yurtdışından gelmiyo kablo. Amazon satıcılı olduğu için hiçbir sorun yaşamazsın. İnternetteki en güvenilir alışveriş platformu Amazon'dur.teşekkür ederim alıcam bişiy daha sorucam amazondan hiç alışveriş yapmadım vergi ödüyormuyuz yoksa sadece karttan 250 çekiyo
tmm çook teşekkür ederim alıcam bunu çok saolVergi ödemezsin, yurtdışından gelmiyo kablo. Amazon satıcılı olduğu için hiçbir sorun yaşamazsın. İnternetteki en güvenilir alışveriş platformu Amazon'dur.
kanka çok tşk ederim siparişi verdim kargoya vermişler yarın gelir yorumun için tşklerŞu işini görür fazlasına gerek yok
Claw's 8K UHD DisplayPort v1.4 32.4 Gbps / 24K Gold/Alüminyum Gövdeli 8K 60Hz-4K 120Hz-2K 240HZ-FHD 240Hz Destekli G-Sync & FreeSync 2 Metre Premium DisplayPort Kablo (C-DPP-B1) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Claw's 8K UHD DisplayPort v1.4 32.4 Gbps / 24K Gold/Alüminyum Gövdeli 8K 60Hz-4K 120Hz-2K 240HZ-FHD 240Hz Destekli G-Sync & FreeSync 2 Metre Premium DisplayPort Kablo (C-DPP-B1) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
kanka buda kaliteli ama bütçem ona yetti nerdeyse yarı yarıya çok tşklerhttps://www.vatanbilgisayar.com/pauggeentdp1420-vesa-sertifikali-displayport-1-4-kablo.html
Kendim kullanıyorum zaten markayı bilen bilir fazla söze gerek yok
güle güle kullankanka buda kaliteli ama bütçem ona yetti nerdeyse yarı yarıya çok tşkler