Evet.Şuan sadece yanwen ile mi gönderim yapıyor epomaker?
Şans yunexpres'teyken biraz daha düşüktü vergi çıkma ihtimali şuan artmış.Ek vergi çıkıyor mu EK75 kit aldım da
yanwenle gelenlere hiç vergi çıkmadi kiŞans yunexpres'teyken biraz daha düşüktü vergi çıkma ihtimali şuan artmış.
Çıkan varyanwenle gelenlere hiç vergi çıkmadi ki
teşekkürler bilgilendirme için hocam. EK75 kit akmayı düşünüyorum eğer dynatab bozuk gelirse sizce mantıklı olur mu? Ya da HE80. Sizce hangisi daha mantıklı olur?senin e postana bir ödeme linki atıyor sen de ödüyorsun kupon vb değil
Ödeme yapman için e posta gönderiyorlar , kupon tarzı bir şey yok.Ödeme kısmı nasıl oluyor hocam? Örnek olarak klavye 70 dolar normal fiyatından alıyorsunuz ve 45 dolarını iade edip 25 dolara mı gelmiş oluyor. Yoksa indirim kodu tarzı bir şey mi veriyorlar?
hocam şöyle diyim rgb yok ve 57 dolara gelmiş olacak gerisiniz siz düşününteşekkürler bilgilendirme için hocam. EK75 kit akmayı düşünüyorum eğer dynatab bozuk gelirse sizce mantıklı olur mu? Ya da HE80. Sizce hangisi daha mantıklı olur?
He80 alırım o zaman muhtemelen. Hem manyetik bir klavyem olur.hocam şöyle diyim rgb yok ve 57 dolara gelmiş olacak gerisiniz siz düşünün
siz bilirsiniz hocam ben de vazgeçtim ek75 ten cidoo qk61 alacağımHe80 alırım o zaman muhtemelen. Hem manyetik bir klavyem olur.