NVIDIA APP Tüm Desteklenen Oyunlarda DLSS4 Aktif Et!

The Semih

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,586
1755683795553.webp
1755683827735.webp

NVIDIA APP v11.0.5.238 güncellendi, ikinci görseldeki gibi beta tikini açmanız gerekiyor.

Artık tek tıkla bütün DLSS destekli oyunları DLSS4 en son sürümüyle oynayabilirsiniz, 7-8 yıl önceki oyunlarda bile çalışıyor denendi.

Patch Notes okumak isteyene reddit linkini bırakıyorum

Ekler

• 1755683779667.webp
    1755683779667.webp
    7.4 KB · Hit: 49
Son düzenleme:
İyi iti vsr gibi olmuş buda

zaten yok muydu bu özellik? dlss override olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her oyuna ayrı ayrı ayarlamak yerine global tek bir ayar ile her oyunu dlss4 e geçirme getirmisler

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

NVIDIA APP v11.0.5.238 güncellendi, ikinci görseldeki gibi beta tikini açmanız gerekiyor.

Artık tek tıkla bütün DLSS destekli oyunları DLSS4 en son sürümüyle oynayabilirsiniz, 7-8 yıl önceki oyunlarda bile çalışıyor denendi.

7-8 Yıllık Diye Bahsettiğin Oyunlar Neler? - Recep Baltaş'ın Bi Ara Bahsettiği Amd'de Olan Özellik Mi Acaba Tüm Oyunlarda Dlls Açıyor Gibi Oluyor Fps Yükseliyordu O Mu?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

bu ayar türkçe menude nerden yapılıyor bulamadım app da

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
7-8 Yıllık Diye Bahsettiğin Oyunlar Neler? - Recep Baltaş'ın Bi Ara Bahsettiği Amd'de Olan Özellik Mi Acaba Tüm Oyunlarda Dlls Açıyor Gibi Oluyor Fps Yükseliyordu O Mu?
dlss1-2-3 gibi eski sürümlerde kalmış oyunlari dlss4 e gecirebiliyorsun manasinda demiş, fakat 8 yıl demek biraz fazla. 2017 de ne rtx gpular ne de dlss vardı.

amdnin oyunlarda fps yükselttiği şey afmf (amd fluid motion frames) bildigin frame generation ile aynı fakat frame gen olmayan oyunlarda da açıp fpsini 2x e katlayabiliyorsun (tabii ki direkt oyuna entegre olmadığı için görüntüde bozulmalar gerçek frame gene göre daha fazla oluyor, ve her oyun desteklemiyor mesela minecraftta acamazsin) nvidiada aynı özelligin adı smooth motion. rtx5000 serisinde aylardır vardı, rtx4000 lere yeni geldi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
RDR2 var pc de 2018 çıkış yılı o yüzden öyle dedim, DLSS4 ile oynayabiliyorum RDR2 yi

Ekran kartı farkediyor mu bunun için? 30** serisi ile kullanılabilir bir özellik mi?

dlss1-2-3 gibi eski sürümlerde kalmış oyunlari dlss4 e gecirebiliyorsun manasinda demiş, fakat 8 yıl demek biraz fazla. 2017 de ne rtx gpular ne de dlss vardı.

amdnin oyunlarda fps yükselttiği şey afmf (amd fluid motion frames) bildigin frame generation ile aynı fakat frame gen olmayan oyunlarda da açıp fpsini 2x e katlayabiliyorsun (tabii ki direkt oyuna entegre olmadığı için görüntüde bozulmalar gerçek frame gene göre daha fazla oluyor, ve her oyun desteklemiyor mesela minecraftta acamazsin) nvidiada aynı özelligin adı smooth motion. rtx5000 serisinde aylardır vardı, rtx4000 lere yeni geldi
Bu Yeni Geleni Nerden Açıyorsun Nvdia'da - Dlss Konusunda Anladım Sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,405
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri