Yeni sisteme geçtim ne kadar fark olur ?

kız arkadaşa bak be maşallah, birazda araştırarak alsa iyidi ama boşver

Teknoloji farkını saymazsak kas gücü olarak çok daha güçlü 4070 sayarsak bile daha güçlü bence o kadar almış zaten anı olarak bile kalabilir bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar da değil hocam ya mobilini kullanıyorum laptopta güzel bence de alındığı fiyat önemli
4070 + i5 12400F + 1 tb SSD + 750w güç kaynaklı kasa + 16 gb ram toplam 28-29 mu ne almış ekran kartının markası gigabyte mi asus mu bir şey sanırım daha kargo gelmedi kesin bir şey söylemiyim

abi dediğim gibi cahilim bu konuda bana dediki 5060 yeni çıktı seninkisi eski yarısı bile etmez bende mantıken yeni çıktıysa daha iyidir dedim.
arkadaşın senden daha bilgisizmiş onu öğrenmiş olduk

abi dediğim gibi cahilim bu konuda bana dediki 5060 yeni çıktı seninkisi eski yarısı bile etmez bende mantıken yeni çıktıysa daha iyidir dedim.
Hocam 70 serisi direk düz mantıkla 60 serisinden daha güçlü ve şimdi 5060'ın 8gb si var 5060Ti'nin de 8-16 modeli var. 5070 düz 12gb. Software tarafı da var ama pek önemli değil.

4070 + i5 12400F + 1 tb SSD + 750w güç kaynaklı kasa + 16 gb ram toplam 28-29 mu ne almış ekran kartının markası gigabyte mi asus mu bir şey sanırım daha kargo gelmedi kesin bir şey söylemiyim
Vatan'da satılıyordu böyle bir sistem 30.5 bir fiyatı vardı alınabilir bir kasa o fiyata rakibi 5060 sistem o da alınmaz, hayırlı olsun.

Fiyat iyiymiş bence parça kalitesi de önemli tabi de.Ama senin o arkadaştan 10 kat daha bilgiliymiş yenge🤣

Fiyat iyiymiş bence parça kalitesi de önemli tabi de.Ama senin o arkadaştan 10 kat daha bilgiliymiş yenge🤣
son bir kaç aydır rust oynuyorum sürekli drop 30 fps , takılmadan 80 fps alsam yeter ya drop yemekten ağlamama az kaldı savaşırken saymıyorum bile

son bir kaç aydır rust oynuyorum sürekli drop 30 fps , takılmadan 80 fps alsam yeter ya drop yemekten ağlamama az kaldı savaşırken saymıyorum bile
Fazlasıyla yeter bence size bu sistem ama 4 yıldan sonrasi Allah Kerim teknoloji çok hızlı ilerliyor.

Hayırlı olsun bu arada

Fazlasıyla yeter bence size bu sistem ama 4 yıldan sonrasi Allah Kerim teknoloji çok hızlı ilerliyor.

Hayırlı olsun bu arada
sağolasın abi zaten büyük çaplı oyun oynamıyorum yeni bir oyun çıktığında "acaba kaldırır mı ?" diye düşünmesem yeterde artar allah sizlere daha iyisini versin

Geri