Vatan Sıfır sistem Arıza ve Servis Sorunu

beskazalichinese

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,024
15 haziranda vatan bilgisayardan satin aldigim hazir sistem yaklasik 3 hafta sonra bana teslim edildi. Ekran karti montajini yaptiktan sonra horuntu alamadim. Subeye götürdüğümde ekran karti arizali olabilir diyerek servise gonderildi ve yaklasik 2.3 hafta sonra ariza yok diyerek geri gonderildi. Sonrasinda ise diger parcalar servislere gonderildi ve anakartta ram slotunda bir ariza oldugu ve kullanici hatasi oldugu belirtildi. belli bir miktar ucret talep ediliyor ancak ben 2 aydir bilgisayarin ekran karti slotu harici hic bir yerine dokunamadim. Bu konuda nasil bir yol izlemem gerekiyor? ucreti odeyip thhye sikayet mi etmeliyim? vatani mi sikayet etmeliyim vatanla iletisime geciyorum servise yonlendiriyor. Simdiden tesekkurler.

15 haziranda vatan bilgisayardan satin aldigim hazir sistem yaklasik 3 hafta sonra bana teslim edildi. Ekran karti montajini yaptiktan sonra horuntu alamadim. Subeye götürdüğümde ekran karti arizali olabilir diyerek servise gonderildi ve yaklasik 2.3 hafta sonra ariza yok diyerek geri gonderildi. Sonrasinda ise diger parcalar servislere gonderildi ve anakartta ram slotunda bir ariza oldugu ve kullanici hatasi oldugu belirtildi. belli bir miktar ucret talep ediliyor ancak ben 2 aydir bilgisayarin ekran karti slotu harici hic bir yerine dokunamadim. Bu konuda nasil bir yol izlemem gerekiyor? ucreti odeyip thhye sikayet mi etmeliyim? vatani mi sikayet etmeliyim vatanla iletisime geciyorum servise yonlendiriyor. Simdiden tesekkurler.
hocam sorununa çözüm bulabildin mi veya sonuç nedir ben de sistem almayı düşünüyorum çünkü ama nerden alacağım konusunda kararsızım

hocam sorununa çözüm bulabildin mi veya sonuç nedir ben de sistem almayı düşünüyorum çünkü ama nerden alacağım
ekstra para odeyecegiz. ama hala net bir cozum sunulamadi

Şikayet ediyorsun THH bak ne oluyor gör sonra illa müşteriyi darlayıp yerden yere vuracaklar ne aciz bir firma hem kazık çoğu zaman hemde omurgasız gibi davranıyorlar

Yazık, hazır sistem kurup teslim ediyorlar ve ramlere dokunmadığın halde kullanıcı hatası diyolar. Vatan'ı daha omurgalı bir firma zannederdim.
Nope, bütün firmalar böyle, millet Vatan'ı seviyor fln hiç sözde indirimleri ve satın alımdan sonra servis/garanti hizmetten mağdur olanları okumuyorlar. Ben şu ana kadar mağdur olmadım ama günahımı bile vermem, teşhir ürünü sıfır gibi satmalar fln. Mediamarkt bile genellikle ürünleri pahalıya satar ama ürünü hemen alırsın ve sorunsuz alırsın. Tabii yine marka fanboyluğuna gerek yok paraya bakar, şubeye bakar.

THH'de Vatanı şikayet et, fatura almışsındır? Vergi no mersi no fln hepsi orada yazar. Sen ne ürünün(anakart) markasına ya da başak birine sorumlusun, onlar sana sorumlu paranla bir şey almışsın, üstüne sorunlu çıkmış, zamanın çalınmış. Ya aynı anakartla değiştirsinler, o da yoksa başka bir anakart koysunlar, yanlış bilmiyorsam şartlarda yazıyor aynısını veremiyorsa ya aynı değerdeki bir şey ile ya da daha iyisini vermek zorundalar. (En kötü fiyat farkıyla başka bir anakart ama dikkat et orada yolmasınlar)

Satıştan sonra hizmet veren bir Amazon vardı onun başına da bizimkiler geçince o da patladı. Coğrafya kaderdir.

İlk geldiğinde nasıldı şimdi nasıl oldu? Artık orası da bitti bitirdiler.
İlkini bilmem ama hala daha iyiler arada müşteriyi yormamak adına ürünü iade etmene gerek kalmadan ücret iadesi yapıyorlar

Amazon asla üzmüyor.hocam
Toplamda 3 kez THH'ye başvurdum iki tanesi Amazon içindi dostum. Amazon eski amazon değil.
ekstra para odeyecegiz. ama hala net bir cozum sunulamadi
Kesinlikle vatan ile muhatap olmayın. Ürünün en başından beri sorunlu geldiğini belirterek malın yenisi ile değiştirilmesini talep olarak seçip THH'ye başvurun. Mağduriyetinizi açıklama kısmında güzel ve detaylıca belirtin. Sonrasında arkanıza yaslanıp bekleyin. Şu durumda haksız çıkma ihtimaliniz çok çok az.

İlkini bilmem ama hala daha iyiler arada müşteriyi yormamak adına ürünü iade etmene gerek kalmadan ücret iadesi yapıyorlar
O yurtdışı ürünler için değil mi? Ben Çin'den baya ürün alıyordum, öyle oluyordu kargo parası üretim maliyetinden daha maliyetli😂😂

THH başvur 1 hafta içinde itiraz vs. isterler onlardan bilgisayar yapılmadan şikayeti geri çekme bak ne oluyor
Vatan pişmanlıktır...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,233
Üyeler
183,248
Son üye
selim141
Geri