Vatan Sıfır sistem Arıza ve Servis Sorunu

O yurtdışı ürünler için değil mi? Ben Çin'den baya ürün alıyordum, öyle oluyordu kargo parası üretim maliyetinden daha maliyetli😂😂
Tr içinde aldım ben iade ettim ürünü istemeden para iadesi yapıldı

Hocam kesinlikle vatan gibi pahalı yerlerden almayın daha ucuz fiyatları ile itopya incehesap gaming gen tr sinerji gibi sitelerden alabilirsiniz
hocam sorununa çözüm bulabildin mi veya sonuç nedir ben de sistem almayı düşünüyorum çünkü ama nerden alacağım konusunda kararsızım

Şikayet ediyorsun THH bak ne oluyor gör sonra illa müşteriyi darlayıp yerden yere vuracaklar ne aciz bir firma hem kazık çoğu zaman hemde omurgasız gibi davranıyorlar
THH başvur 1 hafta içinde itiraz vs. isterler onlardan bilgisayar yapılmadan şikayeti geri çekme bak ne oluyor
Vatan pişmanlıktır...
Toplamda 3 kez THH'ye başvurdum iki tanesi Amazon içindi dostum. Amazon eski amazon değil.

Kesinlikle vatan ile muhatap olmayın. Ürünün en başından beri sorunlu geldiğini belirterek malın yenisi ile değiştirilmesini talep olarak seçip THH'ye başvurun. Mağduriyetinizi açıklama kısmında güzel ve detaylıca belirtin. Sonrasında arkanıza yaslanıp bekleyin. Şu durumda haksız çıkma ihtimaliniz çok çok az.
Neyse parasi hallolcaksa verelim parasini demistik ancak dedigim gibi hala servis falan diye dolandiriyorlar lafi. Ekran karti ssd ramler ve muhtemelen islemci (amerikaya gonderildiginden bahsettiler) sikintisiz diye servis raporu verildi. Ben de thh ile ugrasmamak icin tamam odeyelim de kurtulalim modundaydim. Thh sureci uzun surdugu gibi bir duyumum vardi. Ayrica oraya da ekstra masraf oldugu hakkinda. Ancak burada yazilanlardan sonra Thhye yazmaya tekrar sicak yaklasmaya basladim. Elimdeki tum belgeler ve servis raporlariyla Thhye bir basvuruda bulunacagim ancak son sorum ne kadar sürede sonuca ulasir? benden basvuru ucreti vb alinacak mi? ayrica Olumsuz geri donus olmasi durumunda ne oluyor

Neyse parasi hallolcaksa verelim parasini demistik ancak dedigim gibi hala servis falan diye dolandiriyorlar lafi. Ekran karti ssd ramler ve muhtemelen islemci (amerikaya gonderildiginden bahsettiler) sikintisiz diye servis raporu verildi. Ben de thh ile ugrasmamak icin tamam odeyelim de kurtulalim modundaydim. Thh sureci uzun surdugu gibi bir duyumum vardi. Ayrica oraya da ekstra masraf oldugu hakkinda. Ancak burada yazilanlardan sonra Thhye yazmaya tekrar sicak yaklasmaya basladim. Elimdeki tum belgeler ve servis raporlariyla Thhye bir basvuruda bulunacagim ancak son sorum ne kadar sürede sonuca ulasir? benden basvuru ucreti vb alinacak mi? ayrica Olumsuz geri donus olmasi durumunda ne oluyor
%90 müşteri kaynaklı durum yoksa bir kaç aya işlem tamamlanıyor olumlu yönde

15 haziranda vatan bilgisayardan satin aldigim hazir sistem yaklasik 3 hafta sonra bana teslim edildi. Ekran karti montajini yaptiktan sonra horuntu alamadim. Subeye götürdüğümde ekran karti arizali olabilir diyerek servise gonderildi ve yaklasik 2.3 hafta sonra ariza yok diyerek geri gonderildi. Sonrasinda ise diger parcalar servislere gonderildi ve anakartta ram slotunda bir ariza oldugu ve kullanici hatasi oldugu belirtildi. belli bir miktar ucret talep ediliyor ancak ben 2 aydir bilgisayarin ekran karti slotu harici hic bir yerine dokunamadim. Bu konuda nasil bir yol izlemem gerekiyor? ucreti odeyip thhye sikayet mi etmeliyim? vatani mi sikayet etmeliyim vatanla iletisime geciyorum servise yonlendiriyor. Simdiden tesekkurler.
Defalarca her forumda boğazımı yırttım. Vatandan bir şey almayın. Hem çok pahalı, hem sahtekarlar, hem de teknik servisleri hayatımda gördüğüm en kötü servis olabilir. Sokaktan alıp koysan rastgele birini daha iyi hizmet verir. Daha kötü bilgisayarcı bulamazsın. Pişman olmadığım durum olmadı. Asla almam. Almayın aldırmayın.

Defalarca her forumda boğazımı yırttım. Vatandan bir şey almayın. Hem çok pahalı, hem sahtekarlar, hem de teknik servisleri hayatımda gördüğüm en kötü servis olabilir. Sokaktan alıp koysan rastgele birini daha iyi hizmet verir. Daha kötü bilgisayarcı bulamazsın. Pişman olmadığım durum olmadı. Asla almam. Almayın aldırmayın.
yapacak bir şey yok. bundan onceki tecrubelerimde sorun yasamadigim icin tekrar tercih etmistim ama bundan sonra tekrar dusunecegimi sanmiyorum

Amerikaya göndermek mi? Sizinle taştaş geçmişler. Hocam mesele para falan değil. Türkiye'de işler böyle yürüyor. Ben bir üründe mağduriyet yaşadığım zaman satıcıya bir kez ulaşırım, baktım benim sorunumu çözmüyor daha hiç muhatap olmadan direkt THH'ye başvururum.

Tr içinde aldım ben iade ettim ürünü istemeden para iadesi yapıldı
Anladım, şanslıymışınız hocam ama dediğim gibi atıyorum +1k TL olan ürünlerde öyle bir şey yapmazlar diye düşünüyorum 100-200 lira pek önemli olmuyor. Bende ekran koruyucu aldım yanlış yollamışlar, açıp yapıştırmıştım bile, iade üstüe kupon verdiler. Trendyol da veriyor, kusurlu ürün diye 200 tl kupon vermişler, kupona doyamadım :ROFLMAO:

hocam sorununa çözüm bulabildin mi veya sonuç nedir ben de sistem almayı düşünüyorum çünkü ama nerden alacağım konusunda kararsızım
Hocam en iyisi kendiniz mağazaya gidip testleri yapılıp seninde sağlam çalıştığını görüp alman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kesinlikle vatan gibi pahalı yerlerden almayın daha ucuz fiyatları ile itopya incehesap gaming gen tr sinerji gibi sitelerden alabilirsiniz
Hepsinde bence bi çakallık oluyordur sinerjiyle ilgili ekran kartı konusunu unutmayalım.şans meselesi ve mağazaya gidip kendi gözünüzle ürünün sağlam çalıştığını görmemiz lazım.

Hocam en iyisi kendiniz mağazaya gidip testleri yapılıp seninde sağlam çalıştığını görüp alman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsinde bence bi çakallık oluyordur sinerjiyle ilgili ekran kartı konusunu unutmayalım.şans meselesi ve mağazaya gidip kendi gözünüzle ürünün sağlam çalıştığını görmemiz lazım.
sinerjide nasıl bir ekran kartı sorunu oldu acaba sinerjiden sistem almayı düşünüyorum çünkü

hocam burayı da eledik şimdi nerden alayım diye kara kara düşünüyorum her firmanın bir falsosu var illa sorunun az olduğu bir firma var mı garanti ve desteği nispeten düzgün olan
Zaten teknolojileri şans meselesi en kral yerdende alsan kapalı kutu içinden ne çıkacağı belli olmaz benim şahsi düşüncem mağazaya gidip kendi gözünüzle satın almak.

• Beğen
Reaksiyonlar: Hebi
Geri