Şikayet etmek istediğiniz bir durum varsa ilgili mesajların altındaki rapor et tuşunu kullanabilirsiniz.ulaşabilir mi moderator ekibi
Sence bunu yapacaklar mı ? inanıyor musun buna ? her isteyen istediği bir şeyi alacaksa işimiz var dostum.yok bana bi ulaşsinlar son konumu goren kişilerin kullanıcı adlarını almam lazim
Dostum tamam da burası sosyal medya bu tarz durumların peşine devlet bile 5/10 peşine düşüyor , kaldı ki burası bir forum.konumdan bitane 12 lik bebe bana yazmış ugraşicam onla
mod ekibi ulastiktan sonra ne yapacagini dusunuyosun hocam illa ulassin diyorsan maillerine yazabilirsin ama tahminimce goruldu disinda birsey alamazsinkonumdan bitane 12 lik bebe bana yazmış ugraşicam onla
onumde olsa kulagını koparirim valla onun attıgı şeyleri gorsen hak verirsin banaDostum tamam da burası sosyal medya bu tarz durumların peşine devlet bile 5/10 peşine düşüyor , kaldı ki burası bir forum.
Yaşadığın duruma gelirsek o kişiler emin ol gerçek hayatta hiçbir şey yapamıyorlar sosyal medya onlara bu güveni veriyor işte.
yok, maillere bakmıyorlar direkt. 3 ay önce mail attım, hâlâ cevap yokmod ekibi ulastiktan sonra ne yapacagini dusunuyosun hocam illa ulassin diyorsan maillerine yazabilirsin ama tahminimce goruldu disinda birsey alamazsin
3 Kamyon moderatör yolladım sana ilgileniceklerulaşabilir mi moderator ekibi
Resmi Soruşturma/Dava Dosyası Olursa Veriyorlar Veri Ama Onun Harici Vermezlerulaşabilir mi moderator ekibi