Öneri 1 Milyon TL'ye Alınabilecek Araba Önerisi

2/3 yaşında düşük km illa otomatik olacaksa ve 1.6 dizel aynı anda egeanın bu motoruna bak cidden iyi gidişi fln ama illa sıfır bayşden çıkartırım diyorsan 950bine 1.4 al ve bence sadece şehir içi ise sıfır al hiç ikinci elle uğraşma

egea ne yapacan manuel ne otomatik al geç büyükşehirlerde manuel eziyet eger büyükşehirde yaşıyorsan kanser olma garanti
lüleburgazda yaşıyorum başka ne önerirsin temiz ikinci el
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2/3 yaşında düşük km illa otomatik olacaksa ve 1.6 dizel aynı anda egeanın bu motoruna bak cidden iyi gidişi fln ama illa sıfır bayşden çıkartırım diyorsan 950bine 1.4 al ve bence sadece şehir içi ise sıfır al hiç ikinci elle uğraşma
lüleburgazda yaşıyorum bu modelde iyimiş düşüncem çok teşekkürler

Dacia sandero aldık biz kardeşime 1.250Ye sıfır bayiide inceleyebilirsiniz. Eğer uyarsa size.
1 m civarı 2020 Astra otomatik alabilirsiniz.
2014 A180 alabilirsiniz
2014 A3 alabilirsiniz
2016 Passat
2018 corolla
bunların temizleri alınabilir

haklısın en kötü ikinci el fiat egea alıcam gibi temiz benim yaşıma uygun gibi tek sorun ettiğim ayaklarımın yetmesi koltuk öne alma gibi şeyler varmıdır o modelde
1.4 Kullanıcısıyız, Aynı zamanda otobana çıktığım ilk arabam oldu. Söyle özet geçeyim:
1) Tabiiki var. Koltuk önü-geri, açısı arkaya-öne. Sürücü yanındaki kolcakta geri-ileri yapıyor.
2) Debriyaj,Fren,Pedal yumusak gibi.
3) Araba yağ eksiltmesi'ni engellemek icin biz Orjinal Satıcıdan "Castrol Egde 5W-40" yağ aldık. Şu anda 10 bin civarında hiçbir eksiltme yok.
4) Easy Plus'tan itibaren Tablet ekran geliyor ama malesef Android Urban'da var (+100k) .
5) Bagajının genişliği bizim gibi gençler için çok iyi, aile icinde. (525LT)
6) Yakıtı biz Shell'den alıyoruz. Onun dısında Total,Petrol Ofisi ve Opet'tende aldığımız oldu ama Shell biraz daha iyi geliyor gibi. (Yarım depo İst. Avrupa için ortalama 1000TL)
7) Biz kullanımızda genel olarak çekme,gitmeme sorunu yaşamadık. Buna araba doluyken ve 3 Kişiyken de dahil, nadiren çekmeme gibi değil ama yavaş gittiği zaman vites düsürerek devam ettik. Araba bir ferrari değil, Biraz devirli kullandığın zaman gayet gidebilen araba. (Bunu 3 4 farklı ve Hatrı sayılır yokuşları bulunan konumlarda test ettik, biz gözlemlemedik.)
8)Araba ortalama 6 yakıyor. (Şehirdısı, Şehirde 6.5/7 diyebiliriz.) (Güzel kullanırsan bazen 5.7 bantlarına düsebiliyor)
Başka bir sorun varsa bilgim dahilinde cevaplandırabilirim.

Egea'nın 1.6'sı çok daha az yakıyor, sanırsam 4-5 civarı idi, Ama dizel araba ve parça masrafı bulunabiliyor, onu göz önünde bulundurun. Bu arada atılan ilan gayet iyi, biraz içini doldurak güzelcene kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Dacia sandero aldık biz kardeşime 1.250Ye sıfır bayiide inceleyebilirsiniz. Eğer uyarsa size.
1 m civarı 2020 Astra otomatik alabilirsiniz.
2014 A180 alabilirsiniz
2014 A3 alabilirsiniz
2016 Passat
2018 corolla
bunların temizleri alınabilir
1M bütçede temiz golf bile zor buluyorsun kardeşim bu arabaların temizlerini nasıl bulmayı düşünüyorsun?

dostum ilk araç için bütçen çok yüksek ilk aracında illaki sürtme vs olur acemiligini atacagın bir araç alıp sonra eldekini satıp üstüne para ekleyip daha iyisini almak daha mantıklı 700-750 bandında otomatik bir araç alıp kalan paranı altına yatırıp acemiligini atıp park vs işlerini ögrenip sonra aracı satıp eldeki altınları bozdurup daha üst model araç al
Arkadaşımız çok doğru söylemiş o civarda Japon grubundan (Toyota, Honda, Hyundai vb.) benzinli bir araç tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

Çek bir tane 1.2 TDI Polo manuel, hem gitmiyor kaza riski azalır hem araba sürmeyi öğrenirsin.

lüleburgaz için toyota auris bak 2011-2012 otomatik hem ufak hem sorun açmaz lpg li al keyfine bak yada 2010 model tam otomatik corolla bak

1.4 Kullanıcısıyız, Aynı zamanda otobana çıktığım ilk arabam oldu. Söyle özet geçeyim:
1) Tabiiki var. Koltuk önü-geri, açısı arkaya-öne. Sürücü yanındaki kolcakta geri-ileri yapıyor.
2) Debriyaj,Fren,Pedal yumusak gibi.
3) Araba yağ eksiltmesi'ni engellemek icin biz Orjinal Satıcıdan "Castrol Egde 5W-40" yağ aldık. Şu anda 10 bin civarında hiçbir eksiltme yok.
4) Easy Plus'tan itibaren Tablet ekran geliyor ama malesef Android Urban'da var (+100k) .
5) Bagajının genişliği bizim gibi gençler için çok iyi, aile icinde. (525LT)
6) Yakıtı biz Shell'den alıyoruz. Onun dısında Total,Petrol Ofisi ve Opet'tende aldığımız oldu ama Shell biraz daha iyi geliyor gibi. (Yarım depo İst. Avrupa için ortalama 1000TL)
7) Biz kullanımızda genel olarak çekme,gitmeme sorunu yaşamadık. Buna araba doluyken ve 3 Kişiyken de dahil, nadiren çekmeme gibi değil ama yavaş gittiği zaman vites düsürerek devam ettik. Araba bir ferrari değil, Biraz devirli kullandığın zaman gayet gidebilen araba. (Bunu 3 4 farklı ve Hatrı sayılır yokuşları bulunan konumlarda test ettik, biz gözlemlemedik.)
8)Araba ortalama 6 yakıyor. (Şehirdısı, Şehirde 6.5/7 diyebiliriz.) (Güzel kullanırsan bazen 5.7 bantlarına düsebiliyor)
Başka bir sorun varsa bilgim dahilinde cevaplandırabilirim.

Egea'nın 1.6'sı çok daha az yakıyor, sanırsam 4-5 civarı idi, Ama dizel araba ve parça masrafı bulunabiliyor, onu göz önünde bulundurun. Bu arada atılan ilan gayet iyi, biraz içini doldurak güzelcene kullanabilirsiniz.
egeandan baska bi seçenek yok gibi kararım o yönde oldu bana yakın bi yerden alıcam

evet bu da güzelmiş bak

listeye ekledim beğendim bakıcam:)
Hocam yanlış anlamayın ama Temiz focus bulursanız tabiiki Focus alın Egea değil ama Kaput değisen ilan ASLA Almayın. Kaput değisen çok riskli bir bölge. Camurluk, Tampon, Bagaj kapağı boyalı/değisen tamam tolare eder ama Kaput Allah Muhafaza sıkıntılı. Ama sanırsam 2017/ 18 Bandına MK4 Focus bulursunuz temiz. Bu arada Egea 1.6 da iyidir, Hızlı gider, az yakar. Sonradan doldurma imkanlarınızda var, Easy paket boş diye takımayın :)

egeandan baska bi seçenek yok gibi kararım o yönde oldu bana yakın bi yerden alıcam
Egea F/P oranı yüksek bir araba. Tabiiki tasarımı gırtlak dolu değil ama 1.6 alırsanız Hızlı giden,Az yakan, Bagajı olan Mantıklı bir araba alırsınız, ki Yılıda 2021 ve Üzeri olur. Modeli yüksek olacağı icin genellikle parça masrafıda pek ettirmez. (Ama 1.6 dizel Temiz kullanmalısınız yoksa tabii ki parça masrafı var biraz 1.4'e göre.)

Bütçe 2. el 2015 / 2018 bazı model marka model araçlar için yeterli. Kazasız olması çok önemli değil zaten kullanmayı bilmiyormuşsun gidipte yüksek modelli bir araç alma muhtemelen sürtme veya ufak tefek kaza sıkntıları olacaktır. Yani sıkntılı duruma düşecektir araç gidipte kazasız diye fazla para vermeyin.

Şahsi fikrim , şasi / podye/ direk ve air baglerinde işlem görmemiş, ama bazı yerlerinde boya olan araçlar bakılabilir km si de aşırı yüksek olmayan.
Mesela 2015 / 16 toyota corolla / honda civic / 2016/18 reno megane gibi gibi ... pazarlıkla bunlar biraz daha uygun fiyat alınır. Ama o bütçeyi 2021 de olsa egea ya vermem. Diğerlerinin 2017 si bile olsa diğer saydıklarımdan bir araç alırım. Tabi tercih meselesi ...

HB araç istenirse 2014/2017 pejo 308 aynı yıllar arası golf/astra veya diğer marka modellere de bakılabilir. İlla egea istyorsanız kendi kararınız tabi.
Araç kullanmayı bilmediniz den manuel yerine otomatik vites araç bakabilirsiniz. Manuel vites hiç bilmiyorsanız trafikte zorlanırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,377
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri