Çevirimdışı Hesap Mı ?Mafia: The Old Country'i hem internetli hem internetsiz açmayı denedim ama olmadı.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kardom Lafına Ne Oldu Aga Ne Broaga bir şeyler ters gitmiş takma kafana ama %90 daemoon tools vb programdan olabilir
ordaki linke tıkla yönergeleri takip et çözülecegini sanmiyorum ama dene genedenasıl çözülür?
Bende de böyle oldu itemsatıştan almıştım hesap 1 gün sonra girdi oyuna oyunu 1.5 2 gün gibi bi sürede bitirdim ve 2-3 saat sonra oyun hesaptan silindi. Şansınız varsa oyuna girersiniz 1 gün bekleyinMafia: The Old Country'i hem internetli hem internetsiz açmayı denedim ama olmadı.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
iade edip başka satıcıdan alsam yine aynı sorun mu olurBende de böyle oldu itemsatıştan almıştım hesap 1 gün sonra girdi oyuna oyunu 1.5 2 gün gibi bi sürede bitirdim ve 2-3 saat sonra oyun hesaptan silindi. Şansınız varsa oyuna girersiniz 1 gün bekleyin
linkte hiçbirşey yokordaki linke tıkla yönergeleri takip et çözülecegini sanmiyorum ama dene genede
Denuvosuz yazan var bi tane 40 tl satıcı vermiyim başarılı işlemi düşük ama 2-3 tane arkadaşım aldı sorun yaşamadılariade edip başka satıcıdan alsam yine aynı sorun mu olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
linkte hiçbirşey yok
kardom yazdım ilkte pp ye bakınca vazgeçtim kardom pp de ki kâdın acaipKardom Lafına Ne Oldu Aga Ne Bro