❌İndirim Bitti! 💥💥 Sparkle ARC B580 OC 12GB 9910 TL !! 💥💥 PEŞİN FİYATA 3 TAKSİT

En ucuz 4060 13-14k seviyelerindeyken bu kart işlemcin eski bile olsa fiyatına göre daha iyi performans veriyor yani demek istediğim o f/p oranı yüksek

En ucuz 4060 13-14k seviyelerindeyken bu kart işlemcin eski bile olsa fiyatına göre daha iyi performans veriyor yani demek istediğim o f/p oranı yüksek
en alıcı noktası zaten vram, 4060 ve 5060 patladığında bu kart daha oynatmaya devam edecek ama dediğim gibi eğer 2. el temiz bulursanız 6800 falan alın daha performanslı ve daha güvenilir geliyor bu uzun dönem driver ve intelin ne yapacağını bilmediğimiz için.

Anlatamıyorum sanırım. Çevremdeki insanlar. Ben senin gibi kime ne zaman saat kaçta verdin gibi sormuyorum ki. Adam servise verdim. Yurtdışına gitti. Bu kadar öyle detay girmiyoruz hocam. Gidip alın bir b580 ekran kartı servise verin. Süreci görün. Sonra fikrinizi belirtin bakalım hocam.
yanlış iş yapmışsınız gelip burda insanların kafasını karıştırıyosunuz. sen verdin demiyorum ÇEVRENDEKİ ŞAHISLAR servis için hangi firmaya başvurdu biliyosan söyle. bunu soruyorum sana. Penta'da Oksid'de teknisyen mi kalmadı ürünü Türkiye'de temsil eden firmalar olarak? Gayette işliyor teknik servisleri XFX distribütörü Oksidken kartım bozulmuştu ve garantiye gönderdim. Direk değişti geldi. Yurtdışı falan uğraştırmaz distribütör firmalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en alıcı noktası zaten vram, 4060 ve 5060 patladığında bu kart daha oynatmaya devam edecek ama dediğim gibi eğer 2. el temiz bulursanız 6800 falan alın daha performanslı ve daha güvenilir geliyor bu uzun dönem driver ve intelin ne yapacağını bilmediğimiz için.
miningden anası ağlamış 6800 alırsın bu paraya

Herkes 2. el mi almak zorunda kral 0 isteyen işlemcisi de yeni olanlar bunu alsın işte.2. elciler olarak tüm konuları işgal ediyonuz yani.
Hic ikinci el ürün almadın galiba ? Kutulu faturalı garantisi devam eden ama ikinci el olan bir sürü ürün var bu ürünlerin sıfırdan farkı ne?

Hic ikinci el ürün almadın galiba ? Kutulu faturalı garantisi devam eden ama ikinci el olan bir sürü ürün var bu ürünlerin sıfırdan farkı ne?
hocam sen o kartı kfg'li bulabileceğine mi inanıyosun? KFG'li alıncak kartlar ayrı 6800'ü bulamazsın. şansın varsa 4060 bulursun 10K'ya.

yanlış iş yapmışsınız gelip burda insanların kafasını karıştırıyosunuz. sen verdin demiyorum ÇEVRENDEKİ ŞAHISLAR servis için hangi firmaya başvurdu biliyosan söyle. bunu soruyorum sana. Penta'da Oksid'de teknisyen mi kalmadı ürünü Türkiye'de temsil eden firmalar olarak? Gayette işliyor teknik servisleri XFX distribütörü Oksidken kartım bozulmuştu ve garantiye gönderdim. Direk değişti geldi. Yurtdışı falan uğraştırmaz distribütör firmalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

miningden anası ağlamış 6800 alırsın bu paraya
O zaman alsınlar hocam siz kefilseniz. Tr tamir yapıyorlarmış sizin dediginize göre. Yurtdışına giderlerse siz yardimci olursunuz ne diyelim 😅

Evet hiç ikinci el almadım ben şahsen tercih etmiyorum kfg de olsa düzgün indirim ve kampanyalarda sıfır ürün alıyorum bana daha mantıklı geliyor.Sonuçta benden önce biri almış ve kullanmış ürünü farkı ne demek saçma yani.Benim gibi olan birçok insan da var yani forumda ikinci el almak istemeyen.

Evet hiç ikinci el almadım ben şahsen tercih etmiyorum kfg de olsa düzgün indirim ve kampanyalarda sıfır ürün alıyorum bana daha mantıklı geliyor.Sonuçta benden önce biri almış ve kullanmış ürünü farkı ne demek saçma yani.Benim gibi olan birçok insan da var yani forumda ikinci el almak istemeyen.
İkinci el alınır da dürüst insandan alınır. Dürüst insan pek yok

Arc A750 kartlar intelin kendi markası adına ürettiği kartlar olduğu için aynı işlemcilerde olduğu gibi servis için yurt dışına gidebilir ama Sparkle marka kartları yurt dışına göndereceklerini sanmıyorum.

Son cümlenin konuyla alakasını anlamadim ama olay bütçe meselesi sen ayni parayla daha düşük performanslisini alırsın ben riske girer ayni paraya daha cok performans alırım

Geri