Yardım 5080 Sitemim ne kadar eder ?

isim olarak muadil ama marka olarak pek muadil değil çünkü biliyorsunuz ki marka olunca parası daha yüksek oluyor msi 5080 3 fanlı var adamda ve sıvı soğutucu değişik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne kadara aldınız hocam zorlasanız 110 gider gibime geliyor
palitin üst seviyesi ekran kartı
soğutucuyu değiştirsen bile 0 110dan ucuz geliyor

2. el 0dan pahalı olmaz
ram ssd aynı sayıır
anakart aynı
kasa çok benzer
büyük ihtimal psu da aynı

palitin üst seviyesi ekran kartı
soğutucuyu değiştirsen bile 0 110dan ucuz geliyor

2. el 0dan pahalı olmaz
ram ssd aynı sayıır
anakart aynı
kasa çok benzer
büyük ihtimal psu da aynı
Bana kalsa dediğiniz gibi evet 2. el 0 dan pahalı olamaz fakat dediğim gibi markaya önem verenler msi yi tercih edecektir

Resimde yüklediğim gibi sistemin var , biraz sıkıştığım için satmak zorunda kalıyorum. Sizce ne kadar eder kaftan koymaliyim
10.05.2025 tarihinde aldım gaminggentr den . Çok teşekkür ederim cevaplarınız için şimdiden
Sadece kasa satıyorum monitör falan umarım gerek olmaz 🥲
Hocam bir miktar nakit artı tam ekmek tavuk döner ve büyük ayran bide holosko

isim olarak muadil ama marka olarak pek muadil değil çünkü biliyorsunuz ki marka olunca parası daha yüksek oluyor msi 5080 3 fanlı var adamda ve sıvı soğutucu değişik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne kadara aldınız hocam zorlasanız 110 gider gibime geliyor
Tam hatırlamıyorum fakat 120 küsürler aldım. Dediğiniz gibi belki 110'a koyarım düştükçe pazarlık payı olarak gittiği yere kadar düşerim sanırım çok teşekkür ederim cevabınız için.

Tam hatırlamıyorum fakat 120 küsürler aldım. Dediğiniz gibi belki 110'a koyarım düştükçe pazarlık payı olarak gittiği yere kadar düşerim sanırım çok teşekkür ederim cevabınız için.
rica ederim ne demek dediğim gibi marka farkından dolayı pahalıya almışsınız birazcık almak isteyen olursa 110 a alır yine siz uğraşın yeter

Bana kalsa dediğiniz gibi evet 2. el 0 dan pahalı olamaz fakat dediğim gibi markaya önem verenler msi yi tercih edecektir
Mantıklı tercih yapacak dediğimi alacaktır. 2dk forum dolaşsalar palitin iyi marka olduğunu anlarlar. Bence bu asus msi marka takıntısı az bilgisi olan birinin bile umurunda değil artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri