SİSTEMİM NE KADAR EDER

Arkadaşlar kızım doğduğu için satmak istiyorum sistemim ne kadar eder İstanbul'dayım
Özellikler
B550M ANAKART. AMD RYZEN 5 5600X 3701 MHZ İŞLEMCİ. CORSAİR 16 GB RAM. LEXAR 512 GB M2 SSD. COOL MASTER KULE TİPİ SOGUTUCU. RTX 2060 SUPER EKRAN KARTİ 165 HZ 1MS MONİTÖR.

Laptop da adaptör mevcut
Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim kfg yok monitör kutusu var sadece tasindigim için kaybettim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam bütün paramı borcuma yatırmış olmasam kasa monitörü alırdım,Allah analı babalı büyütsün

sadece office işleri için laptop lazımdı bana ama fiyat biçemiyorum eski bir ürün sanırım istanbulda yaşıyorum almak isterim.

Arkadaşlar kızım doğduğu için satmak istiyorum sistemim ne kadar eder İstanbul'dayım
Özellikler
B550M ANAKART. AMD RYZEN 5 5600X 3701 MHZ İŞLEMCİ. CORSAİR 16 GB RAM. LEXAR 512 GB M2 SSD. COOL MASTER KULE TİPİ SOGUTUCU. RTX 2060 SUPER EKRAN KARTİ 165 HZ 1MS MONİTÖR.

Laptop da adaptör mevcut
Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim kfg yok monitör kutusu var sadece tasindigim için kaybettim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
@Ö.F.Ö

hocam bütün paramı borcuma yatırmış olmasam kasa monitörü alırdım,Allah analı babalı büyütsün
Allah razı olsun hocam çok teşekkür ederim güzel dileklerin için çok saol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece office işleri için laptop lazımdı bana ama fiyat biçemiyorum eski bir ürün sanırım istanbulda yaşıyorum almak isterim.
Valla aklımda fiyat yok hocam inanın o yüzden yazdım saolsun çok yardımı oldu arkadaslarin halada oluyor

Kasa + monitörü şimdi almaya geliyor Allah razı olsun teklifin için hocam valla çok saolun hepinize çok çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece laptop kaldı
Sağlık olsun yapacak bişi yok Allah analı babalı büyütsün bu arada 🙏

Geri