Asus Rog Ally Konsolomu yere düşürdüm analog drift sorunu (Çözüldü)

sizce?

• Servise ver gitsin (sms infocomm)

Oylar: 7 87.5%
  • Parana kıy yeni analog kartı al.

Oylar: 1 12.5%

• Oy kullanan toplam üye
    8
Dostlar konsol dün elime ulaştı Asus garanti servisi("smsinfocomm" anadolu yakası asus servisi) ücretsiz olarak analoğu değiştirip tamir işlemini yaptılar. Tam tamına 31 gün sonra elime ulaştı. Yaptığım testlerde konsolum güzel çalışıyor konuda fikir veren ve asus servisine teşekkür ediyorum.
Hayırlı olsun hocam bir daha olmaz umarım

Merhaba benim asus rog ally cihazımın sağ analogu asagıya cektigim zaman bıraktığım halde aşağı kaymaya devam ediyor, yukarı dogru dokunduğum an duruyor ve sabit kalıyor. Cihazı aldığımdan beri böyle zaten aldığımdan beri 2 saat oynamamısımdır. Analog testini nasıl yaptınız acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba benim asus rog ally cihazımın sağ analogu asagıya cektigim zaman bıraktığım halde aşağı kaymaya devam ediyor, yukarı dogru dokunduğum an duruyor ve sabit kalıyor. Cihazı aldığımdan beri böyle zaten aldığımdan beri 2 saat oynamamısımdır. Analog testini nasıl yaptınız acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam analog dirf problemi duruyor servise verin değiştirip veriyolar ama uzun sürüyor haberiniz olsun. İnternete joystick analog test yazın çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,598
Üyeler
185,133
Son üye
bestami.cmz
Geri