fatihdrk66
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 236
- Bütçe
- 7000
MAX 7 BİN TL F/P MONİTÖR ÖNERİSİ
180Hz den Aşağı olmasın ve İPS olursa sevinirim.
Hangi oyunları oynuyorsunuz?MAX 7 BİN TL F/P MONİTÖR ÖNERİSİ
Cs Valo Gta RDR 2 Vs vs Genellikle de iş için kullanıyorumHangi oyunları oynuyorsunuz?
Cs Valo Gta RDR 2 Vs vs Genellikle de iş için kullanıyorum
Rampage karşı bir ön yargım var ya![]()
25 (24.5”) 300Hz 1ms Oyuncu Monitörü
Freesync/G-Sync Teknolojisi 300Hz Yüksek Yineleme Hızı FAST IPS Panel 1ms(MPRT) Düşük Gecikme Süresi 24.5 inç Ekran Boyutu 16.7 Milyon Renk DP1.2: 1920x1080 300Hz 1000:1 Kontrast Oranı ve 400 cd Parlaklık VESA Uyumluwww.rampage.com.tr
Gelir gelmez overdrive modunu yüksek yap.
Sadece FPS oyunları oynadığınız için bu bütçede daha iyisi yok. Bu monitör gayet iyi.Rampage karşı bir ön yargım var ya![]()
bu arkadaşa ktc nin 2k 27" olanını önermek daha mantıklı bence adam rdr2 gta oynuyorum diyor genellikle de iş için kullanacakmış 27 inç boyutun keyfine varmak varken neden 24 küsürlerde kalsınki? bütçesine de uyuyor nerdeyse ktcSadece FPS oyunları oynadığınız için bu bütçede daha iyisi yok. Bu monitör gayet iyi.
Söylediği oyunlar çok sıradan olduğuna göre tamamen FPS oyuncusu.bu arkadaşa ktc nin 2k 27" olanını önermek daha mantıklı bence adam rdr2 gta oynuyorum diyor genellikle de iş için kullanacakmış 27 inç boyutun keyfine varmak varken neden 24 küsürlerde kalsınki? bütçesine de uyuyor nerdeyse ktc
27" boyutunda da fps oyunları rahatça oynanabiliyor hocam arkadaş e sporcu değilse ekranı küçültmenin mantığı yok bence ki rdr2 yi ben 24.5 ekranda oynamayı istemezdim şahsen. rampage in bu modeli ne kadar iyi deseniz de bana göre eninde sonunda rampage in ürünü.Söylediği oyunlar çok sıradan olduğuna göre tamamen FPS oyuncusu.
Bende aynı şekilde düşünüyorum %70 iş %30 oyun oynuyorum genelliklede kardeşlerim oynuyor sizin önerebileceğiniz nedir ?27" boyutunda da fps oyunları rahatça oynanabiliyor hocam arkadaş e sporcu değilse ekranı küçültmenin mantığı yok bence ki rdr2 yi ben 24.5 ekranda oynamayı istemezdim şahsen. rampage in bu modeli ne kadar iyi deseniz de bana göre eninde sonunda rampage in ürünü.
Bende aynı şekilde düşünüyorum %70 iş %30 oyun oynuyorum genelliklede kardeşlerim oynuyor sizin önerebileceğiniz nedir ?
Bu markayı hiç duymadım daha böyle msı aoc gibi tarzda markalar daha sağlam olmazmı bilmediğimden soruyorum