Ps3 Açılmıyor Destek

Cihat33

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhabalar arkadaşlar elimde ps3 slim var model olarak 2504A modeli kardeşlerim oynarken birkaç defa konsolu kapatmadan fişini çektiler ve en sonunda bozdular
sorun şu : Konsolu çalıştırmak istediğimde power tuşuna basıyorum yaklaşık 30 sn sonra kendi kendine kapanıyor ve power ışığı sönüyor ayrıca tepki de vermiyor sorun yazılımsal mı yoksa teknik mi ? Maliyeti ne kadar olur ?

Merhabalar arkadaşlar elimde ps3 slim var model olarak 2504A modeli kardeşlerim oynarken birkaç defa konsolu kapatmadan fişini çektiler ve en sonunda bozdular
sorun şu : Konsolu çalıştırmak istediğimde power tuşuna basıyorum yaklaşık 30 sn sonra kendi kendine kapanıyor ve power ışığı sönüyor ayrıca tepki de vermiyor sorun yazılımsal mı yoksa teknik mi ? Maliyeti ne kadar olur ?
Teknik gibi maliyetini bilemiyorum koku vs varmı

Kırmızı ışık yeşil ışık yanmıyor dimi🙂

hayır ama deneyeceğim araştırıp sonra denemek istedim denemekten zarar gelmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok ışık yanmıyor ayrıca tekrar açmaya çalıştığımda tepki vermiyor
İçindeki güç kaynağı arızalanmış olabilir

Maliyeti ne kadar olur yaptırmaya değer mi ve tekrar bozulur mu?
maliyeti çok bişey olmaz 500 -750 arası bişey olur yaptırmaya değer mi dersen sanmıyorum elindeki ps 3 3 - 4 k rahat satarsın arızalı bir şekilde satıktan sonra gamepad alırsın üstüne para kalmış olur illa yaptırcam diyorsan istanbuldaysan yazıcı oğluna gidebilirsin orda ucuza cözersin ama cihazını bırakıp gitme parça felan çalarlar

hangi ildesin? bursadaysan bir yer biliyorum tamir ettirmek için

Geri