Yasineymen
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
bunlerı buldum ama önerisi olan var mı
kamera, pil ve sağlamlık önemli benim için
taksit olursa iyi olurbunlerı buldum ama önerisi olan var mı
Oppo Reno 13 F 5G 256 GB
Samsung Galaxy A56 256 GB
Biraz daha çıkabilirseniz s24fe çıkamazsanız a56 güzel olur hocam ya da a36da bakabilirsiniz bira daha düşük bütçe için.bunlerı buldum ama önerisi olan var mı
Oppo Reno 13 F 5G 256 GB
a36 için fiyat farkına değer mi hocamBiraz daha çıkabilirseniz s24fe çıkamazsanız a56 güzel olur hocam ya da a36da bakabilirsiniz bira daha düşük bütçe için.
a56 dan daha mı iyidirHonor 400.
Yani işlemci ve kasa farkı var diye biliyorum temelde seçim sizin yinede zaten kılıf takınca kasa aşırı aşırı önem arz etmiyor bence. Ama ben s24fe ye çıkmayı denemenizi tavsiye ederim.a36 için fiyat farkına değer mi hocam
o kaadarı aşarYani işlemci ve kasa farkı var diye biliyorum temelde seçim sizin yinede zaten kılıf takınca kasa aşırı aşırı önem arz etmiyor bence. Ama ben s24fe ye çıkmayı denemenizi tavsiye ederim.
A56 güzel bir seçenek olur hocam o zaman. Taksitli için sitelere vs. Bakmanız lazım o kısmı tam bilmiyorum.o kaadarı aşar
a56 nın taksitlisi var mıdır acaba
o kaadarı aşar
a56 nın taksitlisi var mıdır acaba
2.el s24fe al kesinlikle. Temiz satıyorum ben bu arada 5 aylık ama benden alma başkasından al. Yanlış anlama.bunlerı buldum ama önerisi olan var mı
Oppo Reno 13 F 5G 256 GB
a36 nasıldır hocamEn Uygun Fiyatlarla Samsung Galaxy A56 5G 8/256 GB Akıllı Telefon Antrasit Burada - Alışgidiş
Türkiyenin parmakla gezilen AVM'sinde açılışa özel fiyat ve kampanyalarla Samsung Galaxy A56 5G 8/256 GB Akıllı Telefon Antrasit ister alışveriş kredisiyle, ister taksitli ödeme seçenekleriyle satın alabilirsiniz!www.alisgidis.com
peşin fiyatına 3 taksit. eğer taksitler pahali gelirse 8/256 a36yi ayni siteden pesin fiyatina 12 taksit alabilirsin.
neden s24fe2.el s24fe al kesinlikle. Temiz satıyorum ben bu arada 5 aylık ama benden alma başkasından al. Yanlış anlama.