Yardım Ekran kartını en hızlı nasıl satabilirim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
'Gigabyte RX 9070XT ısı değerleri normal mi ?' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/gigabyte-rx-9070xt-isi-degerleri-normal-mi.1106882/post-9939247
zeki arkadasimiz kartında sıkıntılar yaşamış 🤣🤣🤣 bu yüzden satıyor muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorma hocam ısı değerleride yüksek kartın, bir hevesle aldım, millet bir abarttı, yok canavar gibi kart Rtx 5070 ti ile denk felan aldık fiyat performans diye çöp çıktı, oyun ortasında saniyelik kasmalar ardından çökmeler mi dersin yüksek derecelerde çalışması mı dersin yok yüksek watllara çıkması mı dersin satarken nvidiaya göre daha zor alıcı bulması mı dersin hepsi ayrı sıkıntı Nvidia dan şaşmamak lazım yıl olmuş kaç halen çökme yaşıyoruz vb sorunlar yaşıyoruz yakında satarım kartı
🤣🤣🤣🤣🤣

En ucuzu 32.500 TL olan kartın 4 aylık temiz, kutulu, faturalı hali de gayet rahat şekilde 27K eder 5500 TL fiyat az değil. Satılmıyorsa 3 sebebi var;

1. ilk zamanlar millet gaming gecesinde 31-32K ya nitro+, red devil gördü o fiyatlar kafasına kazındı

2. vatan 1-2 here %20 yaptı çok komik rakamlara kartlar satıldı o fiyatlar psikolojik sınırları belirledi herkes o paralara kart alma peşine düştü onu bekliyorlar

3. millet de para yok, evet ciddi ciddi millet de nakit yok kimse nakit parayı çat diye bir karta bağlamak istemiyor

En ucuzu 32.500 TL olan kartın 4 aylık temiz, kutulu, faturalı hali de gayet rahat şekilde 27K eder 5500 TL fiyat az değil. Satılmıyorsa 3 sebebi var;

1. ilk zamanlar millet gaming gecesinde 31-32K ya nitro+, red devil gördü o fiyatlar kafasına kazındı

2. vatan 1-2 here %20 yaptı çok komik rakamlara kartlar satıldı o fiyatlar psikolojik sınırları belirledi herkes o paralara kart alma peşine düştü onu bekliyorlar

3. millet de para yok, evet ciddi ciddi millet de nakit yok kimse nakit parayı çat diye bir karta bağlamak istemiyor
2.elde bu arkadaşınkinden daha avantajlı kartlar varda ondan

alıcı gözünden bakacak olursam buna 27K vereceğime 1 hafta beklerim piyasadan ucuza düşürmeye çalışırım hem kutusunu ben açmış olurum hem faturası benim üzerime olur 2-3K için 2.el bakmazdım

'Gigabyte RX 9070XT ısı değerleri normal mi ?' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/gigabyte-rx-9070xt-isi-degerleri-normal-mi.1106882/post-9939247

🤣🤣🤣🤣🤣
Sorunlu musun olum? giriş seviyesi bir karta göre sıcaklıklar fazlasıyla iyi GPU zaten 62, GGDR6 VRAM ler zaten 105 dereceye hatta daha üstüne kadar sorunsuz çalışıyorlar 90 derece çocuk oyuncağı Nvidia nın en tepe modellerinde bile GDDR6 VRAM ler 90 derecelerde geziyor.

Adam gayet normal bir konu açmış altı üstü forza da oyun çökünce kart mı bozuk oluyor? harbi akıl tutulmasısınız be abicim allah akıl fikir versin diyecem de bu kafayla zor.

Sorunlu musun olum? giriş seviyesi bir karta göre sıcaklıklar fazlasıyla iyi GPU zaten 62, GGDR6 VRAM ler zaten 105 dereceye hatta daha üstüne kadar sorunsuz çalışıyorlar 90 derece çocuk oyuncağı Nvidia nın en tepe modellerinde bile GDDR6 VRAM ler 90 derecelerde geziyor.

Adam gayet normal bir konu açmış altı üstü forza da oyun çökünce kart mı bozuk oluyor? harbi akıl tutulmasısınız be abicim allah akıl fikir versin diyecem de bu kafayla zor.
Olum mu 25 yaşında kaç tane oğlun var senin?

O sorunu yaşayan benim defalarca sürücü hatası yaşadım sürücüler güncel olmasına rağmen benden kaynaklı değil amd nin sıkıntısı

🤣🤣🤣🤣🤣
Ben ne anlatıyorum sen hangi konuyu alıntı yapıyorsun beyninde sıkıntı var herhalde

Bir daha forumda konu açmamaya karat verdim burda herkes yok 25e sat 24 e sat felan diyor kendi kartları olsa 30 dan aşağı koymazlar sadece alıcı gözünden bakıyorlar @Ultimate Alien X bunun gibi toxic ve ölücü fiyattan alma derdinde olan ve yaşı küçük elmanlar forum kalitesini iyice düşürüyor bir soru soruyorsun dalga geçme derdindeler, şimdi biri gelir eleştiri kaldıramıyorsan konu açma kardeşim gibi boş boş mızmızlanır mevzu eleştiri kaldırmamak değil ben burda fiyat soruyorum adam gelmiş bana Driver konusu hakkında açtığım konuyu alıntı yapıyor

Son düzenleme:
2.elde bu arkadaşınkinden daha avantajlı kartlar varda ondan
Ben izmirdeyim bana daha avantajlı bir 9070 XT bulabilir misiniz? anlamadığınız şey şu vatan %20 indirim yaptı oradan millet topladı sanki taksitli nakit avans kullanır gibi neredeyse aldığı fiyatlara sattı bunu baz almayın o kartlar sınırsız değil tek tük ve bitecek onun dışında ben 3-4 aylık 9070 XT yi 25K ya satan görmedim, milletin kartını öldürmeye gerek yok.

32.500 TL ye satılan ve taksitli satışı çok çok nadir olan bir kart 2.elde 27K gayet normal fiyat. Millet tutturmuş taksitli alırım buyrun alın abi kaç kişi faizsiz taksitli satıyor? incehesapta aynı kart 33K ve sadece paraf karta 3 taksit var da paraf kart kaç kişide var?

Lafla 32.5K ya faizsiz 3 taksit alınmıyor yada yaşadığın şehirde vatandan 9070 XT alıp üste pek fark koymadan satan olmuyor o yüzden biraz farazi konuşuyorsunuz. Ayrıca ben izmirde oturup da kayserideki adama al kardeşim 27-28K deyip önden para göndererek ürün de alamam, o adam da dolap molap gibi saçmalıklarla satmaz.

Velhasıl kelam lafla peynir gemisi yürümüyor, tek tük kartların fiyatı da piyasayı belirlemiyor. 32.500 TL ye satılan 4 aylık kart için 27K gayet normal, satılmıyorsa sebebini sıraladım zaten başka sebep aramaya gerek yok.

Ben izmirdeyim bana daha avantajlı bir 9070 XT bulabilir misiniz?
Dostum daha dün 31k dan sıfır satıldı hellhound model. Arayan buluyor merak etme sitelerin kafasına göre belirlediği fiyatları dikkate alan anca elindeki malı yüksekten satmak isteyenler.

Kavga, kaos, yıkım, şiddet, gotham city gibi konu :kekw:

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri