- Konu Sahibi Konu Sahibi
bidaha gelme bu foruma görüşürüzkaziklayamayinca üzülmüş
Kendi kartın olsa dediğin fiyattan satarsan adam değilim burda forum sahibiymiş gibi konuşuyor banabidaha gelme bu foruma görüşürüzkaziklayamayinca üzülmüş
bidaha gelme bu foruma görüşürüzkaziklayamayinca üzülmüş
Kendi kartın olsa dediğin fiyattan satarsan adam değilim burda forum sahibiymiş gibi konuşuyor banabidaha gelme bu foruma görüşürüzkaziklayamayinca üzülmüş
En ucuzu 32K neresi 0 fiyatı hocam Allah aşkına ya
Sorma hocam ısı değerleride yüksek kartın, bir hevesle aldım, millet bir abarttı, yok canavar gibi kart Rtx 5070 ti ile denk felan aldık fiyat performans diye çöp çıktı, oyun ortasında saniyelik kasmalar ardından çökmeler mi dersin yüksek derecelerde çalışması mı dersin yok yüksek watllara çıkması mı dersin satarken nvidiaya göre daha zor alıcı bulması mı dersin hepsi ayrı sıkıntı Nvidia dan şaşmamak lazım yıl olmuş kaç halen çökme yaşıyoruz vb sorunlar yaşıyoruz yakında satarım kartı
2.elde bu arkadaşınkinden daha avantajlı kartlar varda ondanEn ucuzu 32.500 TL olan kartın 4 aylık temiz, kutulu, faturalı hali de gayet rahat şekilde 27K eder 5500 TL fiyat az değil. Satılmıyorsa 3 sebebi var;
1. ilk zamanlar millet gaming gecesinde 31-32K ya nitro+, red devil gördü o fiyatlar kafasına kazındı
2. vatan 1-2 here %20 yaptı çok komik rakamlara kartlar satıldı o fiyatlar psikolojik sınırları belirledi herkes o paralara kart alma peşine düştü onu bekliyorlar
3. millet de para yok, evet ciddi ciddi millet de nakit yok kimse nakit parayı çat diye bir karta bağlamak istemiyor
Sorunlu musun olum? giriş seviyesi bir karta göre sıcaklıklar fazlasıyla iyi GPU zaten 62, GGDR6 VRAM ler zaten 105 dereceye hatta daha üstüne kadar sorunsuz çalışıyorlar 90 derece çocuk oyuncağı Nvidia nın en tepe modellerinde bile GDDR6 VRAM ler 90 derecelerde geziyor.'Gigabyte RX 9070XT ısı değerleri normal mi ?' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/gigabyte-rx-9070xt-isi-degerleri-normal-mi.1106882/post-9939247Merhabalar arkadaşlar forza horizon 4 te bir süre oynadıktan sonra oyun donuyor sonra oyun çökküyor tekrar açmam gerekiyor 240hz 2k çözürlükte oynuyorum driverleri güncel acaba sebebi nedir
- Birisii
- Cevaplar: 11
- Forum: Ekran Kartı
zeki arkadasimiz kartında sıkıntılar yaşamışbu yüzden satıyor muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Olum mu 25 yaşında kaç tane oğlun var senin?Sorunlu musun olum? giriş seviyesi bir karta göre sıcaklıklar fazlasıyla iyi GPU zaten 62, GGDR6 VRAM ler zaten 105 dereceye hatta daha üstüne kadar sorunsuz çalışıyorlar 90 derece çocuk oyuncağı Nvidia nın en tepe modellerinde bile GDDR6 VRAM ler 90 derecelerde geziyor.
Adam gayet normal bir konu açmış altı üstü forza da oyun çökünce kart mı bozuk oluyor? harbi akıl tutulmasısınız be abicim allah akıl fikir versin diyecem de bu kafayla zor.
Ben ne anlatıyorum sen hangi konuyu alıntı yapıyorsun beyninde sıkıntı var herhalde'Gigabyte RX 9070XT ısı değerleri normal mi ?' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/gigabyte-rx-9070xt-isi-degerleri-normal-mi.1106882/post-9939247Merhabalar arkadaşlar forza horizon 4 te bir süre oynadıktan sonra oyun donuyor sonra oyun çökküyor tekrar açmam gerekiyor 240hz 2k çözürlükte oynuyorum driverleri güncel acaba sebebi nedir
- Birisii
- Cevaplar: 11
- Forum: Ekran Kartı
zeki arkadasimiz kartında sıkıntılar yaşamışbu yüzden satıyor muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Ben izmirdeyim bana daha avantajlı bir 9070 XT bulabilir misiniz? anlamadığınız şey şu vatan %20 indirim yaptı oradan millet topladı sanki taksitli nakit avans kullanır gibi neredeyse aldığı fiyatlara sattı bunu baz almayın o kartlar sınırsız değil tek tük ve bitecek onun dışında ben 3-4 aylık 9070 XT yi 25K ya satan görmedim, milletin kartını öldürmeye gerek yok.2.elde bu arkadaşınkinden daha avantajlı kartlar varda ondan
Şu başlıkta seni tek savunan adama da atar yaptın ya çok güldüm vallaOlum mu 25 yaşında kaç tane oğlun var senin?
Dostum daha dün 31k dan sıfır satıldı hellhound model. Arayan buluyor merak etme sitelerin kafasına göre belirlediği fiyatları dikkate alan anca elindeki malı yüksekten satmak isteyenler.Ben izmirdeyim bana daha avantajlı bir 9070 XT bulabilir misiniz?