Sevgilimle tatile gitmek istemem normal mi?

Ne alaka olumm amaç baya belli konuda ama sen anlamadıysan orasını bilemem biraz empati yap dini kısmı umrumda değil evlilik olmadan yapılması yanlış bişey direk umarım kız çocuğun olurda erkek arkadaşıyla tatile gider bol bol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öbür tarafta dinle alıyor iktidarı onu ne yapacaz? Dini boyutu umrumda değil dostum banane gitsin nerde iliskiye giriyosa girsin bana giren çıkan ne ama gelipte burda konu açmasın o zaman efendi efendi geldik yanlış olduğunu söyledik yardımcı olmak yerine. İstediği şekilde Yardımcı olmak zorunda değilim burası forum düşüncelerimi sonsuza dek paylaşabilirim, karşıt görüşe sahip olabilirsiniz hakkınızdır
din allahla kul arasindadir allahla kulun arasina girmeyin bisey yapacaksa da o hesabini verir evet kiz cocugum olursa umarim bol bol tatile giderler 24 yasinda ne yapacagina ben karismam o da bir birey ve haklarini kullanabilir obur tarafin hesabini da zinayi yapan verir ben degil adam belki de sevgilisiyle gidip tatilde yuzmek istiyor ama aklin buna calisiyor iste

ben de kendisinden bahsettim zaten kizin babasi ne alaka tatilde illa bir yakinlasma olcaksa da sana ne adam sana ne soruyor senin dusundugun seye bak

aynen kardesim 24 yasinda soruyorsa zaten durum vahim

ben de kendisinden bahsettim zaten kizin babasi ne alaka tatilde illa bir yakinlasma olcaksa da sana ne adam sana ne soruyor senin dusundugun seye bak

Tu nikarî bibêjî mijara şîroveya min kêm bike, tu ji şîroveya min xerabtir î.

din allahla kul arasindadir allahla kulun arasina girmeyin bisey yapacaksa da o hesabini verir evet kiz cocugum olursa umarim bol bol tatile giderler 24 yasinda ne yapacagina ben karismam o da bir birey ve haklarini kullanabilir obur tarafin hesabini da zinayi yapan verir ben degil adam belki de sevgilisiyle gidip tatilde yuzmek istiyor ama aklin buna calisiyor iste
Ya he he tamam en we are clean sensin adam tatilde yüzmek istiyor sevgilisiyle

Tu nikarî bibêjî mijara şîroveya min kêm bike, tu ji şîroveya min xerabtir î.
anlamiyorum canim muhattap almami istiyorsan anlayabilecegim sekilde yaz

Ya he he tamam en we are clean sensin adam tatilde yüzmek istiyor sevgilisiyle
sana sormus mu ne yapcam tatilde diye evet en temizi de benim senin gibilere sesimi cikaracagim ki milletin yatagina karisma hakkini kendinizde gormeyin

4 5 ay önce yaptık hocam sorun çıkmadı da yine bi tırstım :D

Öyle beş dakikada bir arayan birileri değiller ama insan korkuyor gene de
Kıza çakacanmı merak etme dedigimi yaparsan tum sorunlar cozulur

sana sormus mu ne yapcam tatilde diye evet en temizi de benim senin gibilere sesimi cikaracagim ki milletin yatagina karisma hakkini kendinizde gormeyin
Olum iyi misin başlıkta sevgilimle tatile gitmek istemem normal mi demis bende hayır diyorum bu milletin yatağına karışma değil adam direk yatağı soruyor zaten bi kes sesini çoluk çocukla uğraşıyoruz ya

Adam bize ne soruyormuş dostum? Başlığı hala okumadın herhalde

bu senin ana dilin değil mi yani?

1756022344547.webp

Uygunsuz davranış
bu senin ana dilin değil mi yani?

Alıntıyı görüntüle
yok degil hocam

Olum iyi misin başlıkta sevgilimle tatile gitmek istemem normal mi demis bende hayır diyorum bu milletin yatağına karışma değil adam direk yatağı soruyor zaten bi kes sesini çoluk çocukla uğraşıyoruz ya
sevgilimle tatile gitmem normal mi demis bu aksam mercimegi firina vericez dusuncelerin neler dememis nerde yatagi sormus ama senin beynin primatlar kadar calistigi icin tatil kadin kelimesini duyunca aklin ona gidiyor yaparlarsa da yaparlar seni mi ilgilendiriyor allah misin sen basligi oku oyle cevap ver sonra ben coluk cocukla ugrasiyorum ape herif

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,570
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri