camcıdan ölçülerine göre yaptırabilirsin.biraz çakma olur orjinali gibi olmaz ama kasanın açık kalmasından iyidirmsi mag forge 121a b75 tamperli camı kırıldı napcami bilmiyorum incehesapdan aldım tamperli cam gönderirler mi? Ya da msi'ya yazsam yeni tamperli cam gönderirler mi
Muhtemelen o yedek parça olarak gelmiyordur. Şansa serviste falan çıkma kaldıysa belki ama çok zor yani
Bazı kullanıcılar pleksi alıyormuş, iyi mi pleksi?camcıdan ölçülerine göre yaptırabilirsin.biraz çakma olur orjinali gibi olmaz ama kasanın açık kalmasından iyidir
Plastik işte, iş görür ama cam kadar güzel durmaz ve kolay çizilir.Bazı kullanıcılar pleksi alıyormuş, iyi mi pleksi?
Anladım teşekkür ederimPlastik işte, iş görür ama cam kadar güzel durmaz ve kolay çizilir.
Hocam meraktan soruyorum nasıl başardın kırmayı?msi mag forge 121a b75 tamperli camı kırıldı napcami bilmiyorum incehesapdan aldım tamperli cam gönderirler mi? Ya da msi'ya yazsam yeni tamperli cam gönderirler mi
Temizliyim derken yere koydum birsz sert koymuşum parçalandı direkHocam meraktan soruyorum nasıl başardın kırmayı?
Geçmiş olsun. Eğer görüntü pek önemli değilse pleksi al geç.Temizliyim derken yere koydum birsz sert koymuşum parçalandı direk
Zannetmiyorum ölçülerini al camcıda yaptır gitsin çok önemli bir şey değil.Temizliyim derken yere koydum birsz sert koymuşum parçalandı direk
Benim kasada cami sabitlemek için vidalar yanda cam alırsam yandan delmem gerekir bu cami kırmaz mıZannetmiyorum ölçülerini al camcıda yaptır gitsin çok önemli bir şey değil.
Allah hem cam hem can sağlığı versin hocam![]()
Elektrik bandı at tane köşeden bitti gitti.Benim kasada cami sabitlemek için vidalar yanda cam alırsam yandan delmem gerekir bu cami kırmaz mı