RX 9070XT için PSU önerisi

Realdrone

80+
Reaksiyon skoru
11
Gigabyte RX 9070 XT GAMING OC 16GB RGB Lighting ekran kartı aldım. Sistem için de MSI MAG FORGE 121A B75 kasayı aldım içerisinde MSI MAG A750BN 750w 80+ bronze güç kaynağıyla geliyordu. Montaj esnasında güç kaynağında ekran kartını besleyen kablo sayısının yetersiz olduğu ortaya çıktı sistem öyle bekliyor şuan. Bunun yerine yeni güç kaynağı arıyorum. Örnek olması açısından RX 9070 XT içeren hazır sistemlere baktım. Tebilon'da bulduğum bir sistemde R7 9700X ve Gigabyte RX 9070 XT GAMING OC 16GB RGB Lighting sistemde CORSAIR iCUE 3000D AIRFLOW kasa kullanılmış ve o kasanın içerisinde dahili olarak Corsair CX750 bulunuyor. Ancak araştırdığıma göre bu güç kaynağındaki pin sayısı da yetersiz görünüyor. Bu durum beni arada bıraktı. İkinci el birkaç güç kaynağı bulmuştum ama ortalama 3000-4000 arasında. Eğer Corsair CX750 sorunumu çözecekse 3000'e onun sıfırını alabilirim.
Bu konuda yardım ve fikir bekliyorum.

Hocam kablo dönüştürücü oluyor bazı modellerde. Öyle kullanım da mümkün ama kafam rahat etsin diyorsanız alın tabi. Ben güncel modellere çok hakim değilim. 750 işinizi görür. Ben corsair Rm850x kullanıyorum ama aldığımda fiyatlar daha uygundu. Muhtemelen sizin bütçenize uygun daha iyi ürünler vardır. Rajintek vb markalarda iyi fırsatlar ve ürünler oluyor.

Hocam kablo dönüştürücü oluyor bazı modellerde. Öyle kullanım da mümkün ama kafam rahat etsin diyorsanız alın tabi. Ben güncel modellere çok hakim değilim. 750 işinizi görür. Ben corsair Rm850x kullanıyorum ama aldığımda fiyatlar daha uygundu. Muhtemelen sizin bütçenize uygun daha iyi ürünler vardır. Rajintek vb markalarda iyi fırsatlar ve ürünler oluyor.
XPG CORE REACTOR 750w buldum. Araştırdığıma göre kablo sayısı da yeterli görünüyor. Ancak ikinci el ve fiyatı sıfır CX750 ile aynıydı. Hazır sistemde de CX750 görünce iyice kafam karıştı.

Yani biraz araştırmak lazım. Bazısı çok sesli de olabiliyor. Ben de dediğim gibi fiyatları takip edemedim. Baktıklarım hep yükselmiş. Delta PSU konusu vardı forumda. İyi mi bilmiyorum ama ona bir bakılabilir. Almadıysanız tabi

Geri