Heren45
80+
- Reaksiyon skoru
- 48

https://www.gaming.gen.tr/urun/3471...-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ hocam ben daha fazla ekleme yapamam zaten bütçemi zorluyorum fazla hikayeli oyun oynamayacağım online oynayacağım sadeceÖzelleştir 16GB yap kasayı cougar anakartı b650m-r derken fiyat 34 35e dayanır ama ancak o zaman bir şeye benzer o lanet rami de önermem bu arada
Bu asla olmaz 5060 varken sıfır 4060 almaya gerek yok fiyat çok uygun değilsehttps://www.gaming.gen.tr/urun/3471...-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ hocam ben daha fazla ekleme yapamam zaten bütçemi zorluyorum fazla hikayeli oyun oynamayacağım online oynayacağım sadece
Hocam bütçe yok sonuna kadar zorladım8 gb ekran kartı alınmaz
Geriye başka seçeneğim kalmıyorBu asla olmaz 5060 varken sıfır 4060 almaya gerek yok fiyat çok uygun değilse
DDR5 AMD işlemci sistem mi gerek sana şimdi ona göre hızlıca bakayımHocam bütçe yok sonuna kadar zorladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geriye başka seçeneğim kalmıyor
Aynen öyle hocam 7500f en iyisi benim için 31k bütçeDDR5 AMD işlemci sistem mi gerek sana şimdi ona göre hızlıca bakayım
biraz bakındım da bu bütçeye 7500f 4060tan başka hazır sistem yok şuanda 5060a çıkınca bile fiyat 33 34 oluyor fiyatları hiç beğenmedim kendin toplasan daha uyguna gelebilecek durumdaGeriye kalan parayı wifi alıcısı alacağım asusun küçük usb li wifiları yetermi
Aynen öyle hocam 7500f en iyisi benim için 31k bütçe
sebep? ne sorun yaşadınız o ram ile?o lanet rami de önermem bu arada
uyumsuzluk konusunu kafana takma yıl 1990 değil artık ekran kartının ve işlemcinin uyumsuz çalışması gibi bir durum yok. en fazla darboğaz yapar ama onu da yapmak zorunda zaten. bakacağın şeyler anakart soketi, ram tipi ve anakartın ram uyumu, parçaların kasaya sığıp sığmaması vs. çok zor değilUyumsuzluk sorunu çıkabilir diye birazcık tırsıyorum ve parça toplayıp takmayı bilmiyorum
Hocam attığım sistem hiçmi tatmin etmez zaten fps oynayacağım çünkü harbiden çok kafa yormak istemiyorumsebep? ne sorun yaşadınız o ram ile?
uyumsuzluk konusunu kafana takma yıl 1990 değil artık ekran kartının ve işlemcinin uyumsuz çalışması gibi bir durum yok. en fazla darboğaz yapar ama onu da yapmak zorunda zaten. bakacağın şeyler anakart soketi, ram tipi ve anakartın ram uyumu, parçaların kasaya sığıp sığmaması vs. çok zor değil