Slate 9060XT alınır mı??

Özelleştir 16GB yap kasayı cougar anakartı b650m-r derken fiyat 34 35e dayanır ama ancak o zaman bir şeye benzer o lanet rami de önermem bu arada

Özelleştir 16GB yap kasayı cougar anakartı b650m-r derken fiyat 34 35e dayanır ama ancak o zaman bir şeye benzer o lanet rami de önermem bu arada
https://www.gaming.gen.tr/urun/3471...-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ hocam ben daha fazla ekleme yapamam zaten bütçemi zorluyorum fazla hikayeli oyun oynamayacağım online oynayacağım sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartının markası beni biraz şüpheye düşürüyor

Hocam bütçe yok sonuna kadar zorladım

Geriye başka seçeneğim kalmıyor
DDR5 AMD işlemci sistem mi gerek sana şimdi ona göre hızlıca bakayım

Geriye kalan parayı wifi alıcısı alacağım asusun küçük usb li wifiları yetermi

DDR5 AMD işlemci sistem mi gerek sana şimdi ona göre hızlıca bakayım
Aynen öyle hocam 7500f en iyisi benim için 31k bütçe

Geriye kalan parayı wifi alıcısı alacağım asusun küçük usb li wifiları yetermi

Aynen öyle hocam 7500f en iyisi benim için 31k bütçe
biraz bakındım da bu bütçeye 7500f 4060tan başka hazır sistem yok şuanda 5060a çıkınca bile fiyat 33 34 oluyor fiyatları hiç beğenmedim kendin toplasan daha uyguna gelebilecek durumda

intel tarafında alınabilecek sistemler vardı ama intel istemedin diye atmadım

o lanet rami de önermem bu arada
sebep? ne sorun yaşadınız o ram ile?

Uyumsuzluk sorunu çıkabilir diye birazcık tırsıyorum ve parça toplayıp takmayı bilmiyorum
uyumsuzluk konusunu kafana takma yıl 1990 değil artık ekran kartının ve işlemcinin uyumsuz çalışması gibi bir durum yok. en fazla darboğaz yapar ama onu da yapmak zorunda zaten. bakacağın şeyler anakart soketi, ram tipi ve anakartın ram uyumu, parçaların kasaya sığıp sığmaması vs. çok zor değil

sebep? ne sorun yaşadınız o ram ile?

uyumsuzluk konusunu kafana takma yıl 1990 değil artık ekran kartının ve işlemcinin uyumsuz çalışması gibi bir durum yok. en fazla darboğaz yapar ama onu da yapmak zorunda zaten. bakacağın şeyler anakart soketi, ram tipi ve anakartın ram uyumu, parçaların kasaya sığıp sığmaması vs. çok zor değil
Hocam attığım sistem hiçmi tatmin etmez zaten fps oynayacağım çünkü harbiden çok kafa yormak istemiyorum

Geri