- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 18,331
Allah*Ya bırak fpsyi felan isterse 2000 kat daha iyi olsun ben bu insanların amd dayatmasını anlamıyorum. İstiyor alacak allah allah.
Allah*Ya bırak fpsyi felan isterse 2000 kat daha iyi olsun ben bu insanların amd dayatmasını anlamıyorum. İstiyor alacak allah allah.
Çok farketti dostum allahta geldi dedi ki bu allahı küçük yazdı ben diğer kuluma söyleyeyim de onu uyarsın.Allah*
Allah da*Çok farketti dostum allahta geldi dedi ki bu allahı küçük yazdı ben diğer kuluma söyleyeyim de onu uyarsın.
amdciler gelmeden(!)Arkadaşıma öneri istiyoruz elinde bir ram (gskill 3200mhz cl16 8gb) ve bir m2 ssd (kingston a2000 250gb)var ( İŞLEMCİ daha önemli ekran kartı 1650 super olsada olur sonradan daha iyi ekran kartı alıcak csgo oynuyor 1024x768 low ayarlarda oynuyor)
allahda. Ne oldu allahda yazdığım için bir şey değişmedi açıkcası.Allah da*
Allah bir özel isim değildir dostum allah yazdığında ateist Allah yazdığında müslüman falan olmuyoruz istediğin gibi yazabilirsin yaniAllah*
işlemcide k varsa hem oclenmiş hemde oclebilen anlamına geliyor yani k ve z serisi ikilisi çok iyi olurhocam k ibareli işlemci değil ama z serisi anakart?
dostum lütfen git bu konudan senin gibilere yer vermiyorum lütfen GİT!!!intel artık kötü amd ryzen 7 3nesil yada amd ryzen 9 3nesil dağa iyi senin için
Allah bir özel isim değildir dostum allah yazdığında ateist Allah yazdığında müslüman falan olmuyoruz istediğin gibi yazabilirsin yani
düzgün yazmazsanız çekerim la o tetiği!allahda. Ne oldu allahda yazdığım için bir şey değişmedi açıkcası.
reis yavaş vur dedik öldürdün sende çok sinirleme böylelerinedostum lütfen git bu konudan senin gibilere yer vermiyorum lütfen GİT!!!