Neler Yeni

7700₺ Intel Sistem

i7 10700
2tb segatae hdd
asus tuf z490 pluse
aerocool airhawk duo
500gb a20000 ssd
1660 super yada sigarsa rtx 2060
msi core frozr l sogutucu
650w psu

Arkadaşıma öneri istiyoruz elinde bir ram (gskill 3200mhz cl16 8gb) ve bir m2 ssd (kingston a2000 250gb)var ( İŞLEMCİ daha önemli ekran kartı 1650 super olsada olur sonradan daha iyi ekran kartı alıcak csgo oynuyor 1024x768 low ayarlarda oynuyor)
şimdi biri çıkıp ''amd al'' diyecek :D

Ya allah allah bak yine elimi ayağımı titretiyorlar. Sana ne dostum? İntel ona daha cazip geliyor ya da İntel fanboyu İntel tercih edecek. Seviyoe ki edecek ne neden intel allah allah.

yok be hocam bütçeden çok düşük ztn
Yan sayfa da teknobiyotik açık olduğu için oradan öneri yapıyorum

Farketmez 9. veya 10. nesil olabilir i9 9900k veya i7 10700k olursa güzel olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CSGOda daha iyi fps veriyor dostum
Ya allah allah bak yine elimi ayağımı titretiyorlar. Sana ne dostum? İntel ona daha cazip geliyor ya da İntel fanboyu İntel tercih edecek. Seviyoe ki edecek ne neden intel allah allah.
Ne alaka ? Bir soru sordum ne bu atar anlamadım. Arkadaş zaten bir önceki sayfada csgo da daha fazla fps aldığı için intel seçtiğini söylemişti

şimdi biri çıkıp ''amd al'' diyece
Dedi bile :D

Anlamıyorlar hocam intel csgoda daha iyi fps veriyor
Ya bırak fpsyi felan isterse 2000 kat daha iyi olsun ben bu insanların amd dayatmasını anlamıyorum. İstiyor alacak allah allah.

Ne alaka ? Bir soru sordum ne bu atar anlamadım. Arkadaş zaten bir önceki sayfada csgo da daha fazla fps aldığı için intel seçtiğini söylemişti
Dostum o kadar fazla amd dayatması oluyor ki ayıramıyorum hiçbir şeyi kafayı yiyorum böyle kusura bakma.

Geri