Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
- Reaksiyon skoru
- 39,170
Daha iyisini bulabileceğinizi zannetmiyorum.Arkadaşım sahip o zaman listeye ekledim

Daha iyisini bulabileceğinizi zannetmiyorum.Arkadaşım sahip o zaman listeye ekledim
yok be hocam bütçeden çok düşük ztn![]()
Intel i5 10400F 2.9GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Şöyle bir şey var da çok pahalı
şimdi biri çıkıp ''amd al'' diyecekArkadaşıma öneri istiyoruz elinde bir ram (gskill 3200mhz cl16 8gb) ve bir m2 ssd (kingston a2000 250gb)var ( İŞLEMCİ daha önemli ekran kartı 1650 super olsada olur sonradan daha iyi ekran kartı alıcak csgo oynuyor 1024x768 low ayarlarda oynuyor)
Ya allah allah bak yine elimi ayağımı titretiyorlar. Sana ne dostum? İntel ona daha cazip geliyor ya da İntel fanboyu İntel tercih edecek. Seviyoe ki edecek ne neden intel allah allah.Neden intel ?
Dedi bileşimdi biri çıkıp ''amd al'' diyecek![]()
Anlamıyorlar hocam intel csgoda daha iyi fps veriyorYa allah allah bak yine elimi ayağımı titretiyorlar. Sana ne dostum? İntel ona daha cazip geliyor ya da İntel fanboyu İntel tercih edecek. Seviyoe ki edecek ne neden intel allah allah.
Yan sayfa da teknobiyotik açık olduğu için oradan öneri yapıyorumyok be hocam bütçeden çok düşük ztn
hocam k ibareli işlemci değil ama z serisi anakart?i7 10700
2tb segatae HDD
asus tuf z490 pluse
aerocool airhawk duo
500gb a20000 ssd
1660 super yada sigarsa rtx 2060
msi core frozr l sogutucu
650w PSU
ve artık 10. nesil intel!ler de çeeerdekli!Dedi bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlamıyorlar hocam intel csgoda daha iyi fps veriyor
Farketmez 9. veya 10. nesil olabilir i9 9900k veya i7 10700k olursa güzel olur
CSGOda daha iyi fps veriyor dostum
Ne alaka ? Bir soru sordum ne bu atar anlamadım. Arkadaş zaten bir önceki sayfada csgo da daha fazla fps aldığı için intel seçtiğini söylemiştiYa allah allah bak yine elimi ayağımı titretiyorlar. Sana ne dostum? İntel ona daha cazip geliyor ya da İntel fanboyu İntel tercih edecek. Seviyoe ki edecek ne neden intel allah allah.
olsun hocam sıkıntı yok ileride belki i9 fln yukseltir belli olmaz bide anakart degistirmesinhocam k ibareli işlemci değil ama z serisi anakart?
şimdi biri çıkıp ''amd al'' diyece
Ya bırak fpsyi felan isterse 2000 kat daha iyi olsun ben bu insanların amd dayatmasını anlamıyorum. İstiyor alacak allah allah.Dedi bile
Anlamıyorlar hocam intel csgoda daha iyi fps veriyor
Dostum o kadar fazla amd dayatması oluyor ki ayıramıyorum hiçbir şeyi kafayı yiyorum böyle kusura bakma.Ne alaka ? Bir soru sordum ne bu atar anlamadım. Arkadaş zaten bir önceki sayfada csgo da daha fazla fps aldığı için intel seçtiğini söylemişti