Öyle öyle de tam arabayı satacaktım dert oldu içime tekrar boyatmayla uğraşasım yok pasta cilayla çözsem iyiydi derin olanlar geçmez zaten deBoyat gitsin tamponlar experde boya değişen sayılmıyor zaten
Zaten hep böyle zamanlarda araba arıza açar başına bişe gelir. Geçmiş olsunÖyle öyle de tam arabayı satacaktım dert oldu içime tekrar boyatmayla uğraşasım yok pasta cilayla çözsem iyiydi derin olanlar geçmez zaten de
hocam elinizi sürtünce eğer tırnağınız takılıyorsa pastayla geçmez tırnak takılmıyorsa pastayla geçer çok parada almazlar büyük ihtimal pastayla geçecek türdense ama derin duruyor çizikÖyle öyle de tam arabayı satacaktım dert oldu içime tekrar boyatmayla uğraşasım yok pasta cilayla çözsem iyiydi derin olanlar geçmez zaten de
derin hocam boya lekeleri çıksa yeter benim içinhocam elinizi sürtünce eğer tırnağınız takılıyorsa pastayla geçmez tırnak takılmıyorsa pastayla geçer çok parada almazlar büyük ihtimal pastayla geçecek türdense ama derin duruyor çizik
Tinerli bı bezle silmeyi dene bu hocamderin hocam boya lekeleri çıksa yeter benim için