45.000 TL laptop istiyorum ilgilendiğim Acer Nitro 16 vardı bu sabah stoklardan çekildi oyun ağırlıklı kullanacağım.
Hocam adı çok duyulmamış bir marka olduğu için kararsız kaldım başka önerdiğiniz sistem varmı?![]()
Game Garaj Slayer X5T-5050 C2 Intel Core i5 13500HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5050 16" WUXGA 165Hz IPS FreeDOS Oyuncu - Fiyatı, Yorumları
Game Garaj Slayer X5T-5050 C2 Intel Core i5 13500HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5050 16" WUXGA 165Hz IPS FreeDOS Oyuncu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Soğutması iyi, herşeyi orantılı ama stant ile kullanılması daha iyi olur.
Burda bu serinin 3 saat incelemesi var:
GameGaraj olduğuna bakmayın o MSI'ları vb. darmaduman ediyor. GameGaraj'ın dizüstü bilgisayarlarını kaliteli bir üretici Tongfang üretiyor. Şu anda GameGaraj dizüstü bilgisayarlar peynir ekmek gibi satıyor.Hocam adı çok duyulmamış bir marka olduğu için kararsız kaldım başka önerdiğiniz sistem varmı?
0 sistem alacağım hocam daha önce ikinci el aldım çok verimli performans alamadım game garaj harici 35 - 45k bandında iyi sistem varmı?2. el alırsan 3080 8gblik yada 16gblik versiyonlarınıda alabilirsin o fiyatlara alabileceğin en kaliteli kasaya sahipler msi raider asus rog scar ları öneririm 0 alıcaksan game garaj al
Hocam cihaz olduğu kadar servisi de benim için önemli arıza yaptığında muhatap olacak birisi lazim game garaj harici başka sistem yok mu iyi FPS verecek performansı yüksek olanGameGaraj olduğuna bakmayın o MSI'ları vb. darmaduman ediyor. GameGaraj'ın dizüstü bilgisayarlarını kaliteli bir üretici Tongfang üretiyor. Şu anda GameGaraj dizüstü bilgisayarlar peynir ekmek gibi satıyor.
Al sana 3 saat inceleme:
Ortalama bir servisi var, sorun yaşayan duymamıştım.Hocam cihaz olduğu kadar servisi de benim için önemli arıza yaptığında muhatap olacak birisi lazim game garaj harici başka sistem yok mu iyi FPS verecek performansı yüksek olan
Oem alıyorlar ama iyi yerden tek sıkıntısı servisleri nerede bir arıza durumunda kim bakıyor onu bilmiyorumGameGaraj olduğuna bakmayın o MSI'ları vb. darmaduman ediyor. GameGaraj'ın dizüstü bilgisayarlarını kaliteli bir üretici Tongfang üretiyor. Şu anda GameGaraj dizüstü bilgisayarlar peynir ekmek gibi satıyor.
Al sana 3 saat inceleme:
R1 ve S1'lerde yok.Victuslarda hall sensör sorunu diyorlar hocam doğru mu o yüzden victus modellerini eledim
Linkini yollayabilir misiniz hocam size zahmet?R1 ve S1'lerde yok.