Yardım Mouse ve klavye nasıl?

Reaksiyon skoru
49
Arkadaşlar merhaba birkaç haftaya 9060xt hazır sistem almayı düşünüyorum gaming gecesinden ancak klavye mouse ve kulaklık için ne alacağımı bilmiyorum klavye için rapid trigger ve socd önemli.Mousenin de 8khz olmasını istiyorum.Klabye için w75 v2 düşünmüştüm ama biraz pahalı geldi dün biraz araştırma yaptım.Eweadn s9 ultra mouse yurtdışı kendi sitesinden alırsak 1000 tl daha ucuza geliyor sizce almalı mıyım kargo ücretide yok fotoğraf ekliyorum

Ekler

• Screenshot_20250825-095551_Chrome.webp
    Screenshot_20250825-095551_Chrome.webp
    78.6 KB · Hit: 57
gümrükten geçmez ki bunlar kral klavye olaraka mad60 fun60 bakabilirsin mouse olarak da mchose l7 ultra bak

kargo ücreti yok tamam da ürünün gümrükten geçmesi için 30 doları geçmemesi lazım o yüzden gümrükte kalır bunlar
peki anladım.şöyle aslında mouseye çok bir bütçem yok max 2200 verebilirim.Klavyeyi eweadn jet75 düşündüm mouseyide eweadn m9 bu ikisi nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki anladım.şöyle aslında mouseye çok bir bütçem yok max 2200 verebilirim.Klavyeyi eweadn jet75 düşündüm mouseyide eweadn m9 bu ikisi nasıl?
*mchose jet 75

Salı günleri havitin güzel indirimi oluyor geçen hafta magnetich switchli rapid trigger özellikli KB900Lyi 1100tlye aldım yarinde belki güzel klavye ve mouse gelir

çok iyi dedin zaten fuxi h7 düşünüyorum ama klavye boyutu en az %75 istiyorum
Kb884l ye bak diyeceğim ama rapid trigger yok ama yinede güzel klavye, kb900ün siyah rengi %75 yanlış hatırlamıyorsam belki siyahı gelir, h7 için pekte olumlu yorumlar görmemiştim araştırın kullananların deneyimlerine bakın öyle karar verin almaya.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba birkaç haftaya 9060xt hazır sistem almayı düşünüyorum gaming gecesinden ancak klavye mouse ve kulaklık için ne alacağımı bilmiyorum klavye için rapid trigger ve socd önemli.Mousenin de 8khz olmasını istiyorum.Klabye için w75 v2 düşünmüştüm ama biraz pahalı geldi dün biraz araştırma yaptım.Eweadn s9 ultra mouse yurtdışı kendi sitesinden alırsak 1000 tl daha ucuza geliyor sizce almalı mıyım kargo ücretide yok fotoğraf ekliyorum
Bütçe nedir? Ben size güzel öneri yapayım bu ürünlere yakın.

kanka monitörü asus tuf VG27AQML1A 260hz pivot ips alıcam 12,500tl diğer klavye mouse kulaklığa 7,500 8000 arası bütçe ayırabilirim 300 500 tl aşsada olur

Conlife kodunu kullanır kargo bedava olur kanka cuzi miktarda indirim olur bunlar güzel ürünler

İyi değil. Bütçeni söyle daha iyisini önerelim.

Yazmışsın zaten pardon.

Chu 2 hakkında bilgi veriyim. Mikrofonu yok ama kulaklık stüdyo kalitesinde. 10k’lık arctis 7’lerle aynı ses kalitesini veriyor. Kulak içi olduğu için de daha rahat.

Mchose jet75 en iyi manyetik klavyelerden biri. 6-10klık olanlarla tek farkı aliminyum kasa değil ve gasket mount değil. Onu da bu bütçede bulamazsın.

Scyrox v8 ise en üst donanıma sahip, omron optik switch kullanan çok kaliteli bir mouse. Sadece 39 gram ve ona rağmen sağlamdır. 3 ürünü de kullandım ve sonuna kadar memnunum. Apex legends hastasıyım ve cidid ranked kasıyorum. Bu ekipmanların hepsini oyundaki movement mechaniclerini en iyi seviyede uygulayabilmek için aldım. Ve beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.

Son düzenleme:
İyi değil. Bütçeni söyle daha iyisini önerelim.

Yazmışsın zaten pardon.

Chu 2 hakkında bilgi veriyim. Mikrofonu yok ama kulaklık stüdyo kalitesinde. 10k’lık arctis 7’lerle aynı ses kalitesini veriyor. Kulak içi olduğu için de daha rahat.

Mchose jet75 en iyi manyetik klavyelerden biri. 6-10klık olanlarla tek farkı aliminyum kasa değil ve gasket mount değil. Onu da bu bütçede bulamazsın.

Scyrox v8 ise en üst donanıma sahip, omron optik switch kullanan çok kaliteli bir mouse. Sadece 39 gram ve ona rağmen sağlamdır. 3 ürünü de kullandım ve sonuna kadar memnunum. Apex legends hastasıyım ve cidid ranked kasıyorum. Bu ekipmanların hepsini oyundaki movement mechaniclerini en iyi seviyede uygulayabilmek için aldım. Ve beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.
1)reis kulaklığı kulak üstü tercih ediyorum
2)mchose jet75 düşünüyorum 2 gündür araştırıyordum zaten
3)mouse çok pahalı kaçmış bence kulaklığa daha fazla bütçe ayırmalıyım mchose a5 ultra nasıl mouse için?

Conlife kodunu kullanır kargo bedava olur kanka cuzi miktarda indirim olur bunlar güzel ürünler
kulaklık onu düşünüyordum zaten klavye en az %75 ama hocam

Geri