VXE S1+ Mı ATK Blazing Sky X1 SE mi?

ATK X1 Pro Max 150 saat, Razer Viper V3 Pro 95 saat veriyor satıcı verilerine göre. 1000Hz'de. Ben bu mouse ile 1 ayı çıkarıyorum daha ne alayım? :D Yeter işte bu.
Her şey bütçeye göre 1400 lira bütçesi olan adam mecbur 500 mah modellerden alacak başka seçeneği yok

adam da 500mah'ın basit işlerde 1 ay gittiğini yani yeterli olacağını yazmış zaten :)
Onunkisi pro max modeli 150 saat kanka senin alacağın x1 se değil mi? 500 mah 1 ay felan gitmiyor

Onunkisi pro max modeli 150 saat kanka senin alacağın x1 se değil mi? 500 mah 1 ay felan gitmiyor
ciddi soruyorum farelerden anlamıyorum 1000hz yenilme var 500mah batarya var neden o zaman aynı gitmiyor

Satıcı verilerine göre o üründe 500mAh ama 120 saate kadar yazılmış. Değişen bazı parçalardan dolayı güç tüketimi yüksek olarak daha kısa süreler olabilir.

Ekran görüntüsü 2025-08-27 133147.webp

Bende öyle ahım şahım oyuncu değilim. Günde de 3-5 saat kullanıyorum. Yoğun olmadığım için 1 aya kadar idare ediyor beni.

ciddi soruyorum farelerden anlamıyorum 1000hz yenilme var 500mah batarya var neden o zaman aynı gitmiyor
Onun batarya kapasitesi daha fazladır bendeki x1 se modelinde günlük %5-10 arası azalıyor şarjı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı verilerine göre o üründe 500mAh ama 120 saate kadar yazılmış. Değişen bazı parçalardan dolayı güç tüketimi yüksek olarak daha kısa süreler olabilir.

Alıntıyı görüntüle

Bende öyle ahım şahım oyuncu değilim. Günde de 3-5 saat kullanıyorum. Yoğun olmadığım için 1 aya kadar idare ediyor beni.
İlginç bendeki x1 se modeli günde %5-10 arası şarjı azalıyor

Onun batarya kapasitesi daha fazladır bendeki x1 se modelinde günlük %5-10 arası azalıyor şarjı

aynı olduğunu yazmış ama

Bende ATK Blazing Sky X1 Pro Max kullanıyorum. Onda 500mAh batarya var. 1K Hz ve senin gibi normal oyunlar ve tarayıcı da takıldığım için 1 ay falan idare ediyor beni.

Öyle tabi de kabloyla yaşamayı sevmiyorum. :D Klavye, mouse, gamepad, kulaklık, bluetooth kulaklık, telefon derken hepsinin şarj derdi oluyor. :D Hepsini şarj edip kabloyu göz önünden kaldırmam gerekiyor. :D
Şarj standlı mouse alacaksın kafan rahat olacak kullanmadığın zaman standa koy kullanacağın zaman al

Şarj standlı mouse alacaksın kafan rahat olacak kullanmadığın zaman standa koy kullanacağın zaman al
Onlarda en uygun ajazz ve attack sharklarda var attack shark alınmaz ajazz da riskli

evet 3. bir seçenek olarak da Attack Shark R1 bakıyorum benzer fiyata. onda vardı diye hatırlıyorum

Bende r1se var ben memnunum sizin tercihinize kalmış kafanıza yatanı alın derim

Kaç Hz'de kullanıyorsun, diğer özellikleri açık mı? Bunlar da ayrı bir etken.

O da aklıma geldi de hem stant gözümün önünde duracak, şarja takmayı unutup oyundayken şarja takmak gerekse hadi uğraş bakayım. Masamın üzeri sade olma derdindeyim ben. :D Şu anlık Pro Max ile iyi gidiyoruz. :D

Kaç Hz'de kullanıyorsun, diğer özellikleri açık mı? Bunlar da ayrı bir etken.

O da aklıma geldi de hem stant gözümün önünde duracak, şarja takmayı unutup oyundayken şarja takmak gerekse hadi uğraş bakayım. Masamın üzeri sade olma derdindeyim ben. :D Şu anlık Pro Max ile iyi gidiyoruz. :D
Evet bütün performans seçenekleri açık DPİ Lightining ayarı da açık

Geri