Android APK kaynak devrine SON!!!

efetg

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,300
redditte üstüne çok tartışılmış hiçbir kullanıcı istemiyor düşünceleriniz nedir.

ha benim anlamadıgım androidin tek cazibesi olan APK yı kaldırmak ne lan? Umarım bundan vazgeçilir APK yoksa android çöp demektir.

not: tamamen kalkmıyor ONAYLI geliştiriciler APK sunabilecek ve bu saçmalık çogu apk ONAYSIZ(Googlenin istediği kişiler apk çıkaracakmış :ROFLMAO: )

Son düzenleme:
  • Kızgın
Reaksiyonlar: Che_
Yanlış değilsem yine EU baskısından dolayı bu da. Android'in tüm özgürlüklerini elinden alıyorlar resmen. Custom ROM falan da gg oluyor bununla birlikte.

S23 fe ile one ui 8 e geçmemeyi düşünüyordum bu haberden sonra kesinleştirdim
Muhtemelen ROM atarım

Yanlış değilsem yine EU baskısından dolayı bu da. Android'in tüm özgürlüklerini elinden alıyorlar resmen. Custom ROM falan da gg oluyor bununla birlikte.
Sacmalık EU nun her istediği olacaksa yaşamayalım bana kalırsa çok tepki gelir bunu yapamazlar.

geri dön şef ordunun sana ihtiyacı var

Ekler

• 1000061868.webp
    1000061868.webp
    7 KB · Hit: 36
EU standartları nasıl Apple'ın boynunu büküyorsa Android içinde benzer çalışmaların olması normal. Android açık kaynak kodlu olduğu için bir şekilde illaki çözüm bulunur.

EU standartları nasıl Apple'ın boynunu büküyorsa Android içinde benzer çalışmaların olması normal. Android açık kaynak kodlu olduğu için bir şekilde illaki çözüm bulunur.
aslinda apk yapimcilari icin bir firsat gibi, bu guncelleme gelir gelmez bir kac sertifikali biri hallederse bu isi ilerki yillarda köklü ve güvenilir olarak isminden cok soz edilecek

aslinda apk yapimcilari icin bir firsat gibi, bu guncelleme gelir gelmez bir kac sertifikali biri hallederse bu isi ilerki yillarda köklü ve güvenilir olarak isminden cok soz edilecek
Googlenin seçtiği sertifikalılardan medetmi umalim bu hareketle huawei biter kökünden:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Illaha yeni yöntemler bulunabilir ama gelişmesi uzun sürer huawei yeni yeni gelistirdi google servislerine ulaşımı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,421
Üyeler
183,426
Son üye
mavikurt
Geri