Ben mart ya da nisan ayında amazonda 4,2'ye aldım rakipleri hakkında bir şey diyemem ama baya iyi kulaklık. Ses kasmanın zor ve önemli olduğu rainbow six'te çok rahatım. 1 defa bağlantı sorunu yaşadım dongle oynayınca düzeldi. Mikrofonu gayet iyi. Uzun saatler cs ve valo oynadım özellikle hiç sorun yaşamıyorum. Müzik dinleyeceğim zaman razer uygulamasından movie modunu seçiyorum bass'lar ve ses daha güzel geliyor. Bass'ı da çok iyi. Ayarı öyle yapınca kulaklık titriyor bile. Kulağımı terletmiyor Adana'da gayet de rahatRazer barracuda x model kulaklığı alınır mı 6000 bütçem var bu kulaklığa denk geldim nasıldır bilmiyorum ayriyeten bu bütçede yine şu daha iyi dediğiniz bi kulaklık varsa ona da göz atabilirim
Olumsuz pek bir şey yaşamadınız o haldeBen mart ya da nisan ayında amazonda 4,2'ye aldım rakipleri hakkında bir şey diyemem ama baya iyi kulaklık. Ses kasmanın zor ve önemli olduğu rainbow six'te çok rahatım. 1 defa bağlantı sorunu yaşadım dongle oynayınca düzeldi. Mikrofonu gayet iyi. Uzun saatler cs ve valo oynadım özellikle hiç sorun yaşamıyorum. Müzik dinleyeceğim zaman razer uygulamasından movie modunu seçiyorum bass'lar ve ses daha güzel geliyor. Bass'ı da çok iyi. Ayarı öyle yapınca kulaklık titriyor bile. Kulağımı terletmiyor Adana'da gayet de rahat
Ne gibi hangi açıdan kötü malzemeye sahipAlınmaz malzemesi çok kötü
En olumsuz şey bluetooth ile kullanırken mikrofon çalışmıyor. Dongle ile çalışıyor.Olumsuz pek bir şey yaşamadınız o halde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hani şu olsa daha iyi olurdu diyeceğiniz bir şey var mı
Ne gibi hangi açıdan kötü malzemeye sahip
En büyük olumsuz dediğin şey bilr resmen kafaya takılmayacak şeyler teşekkürler sanırım bu kulaklığı alacağımEn olumsuz şey bluetooth ile kullanırken mikrofon çalışmıyor. Dongle ile çalışıyor.
Diğeri de bluetooth ile telefondaki razer uygulaması çalışırken dongle ile çalışmıyor.
Başka da yok
Kardeşim almıştı benden 1 hafta önce sesine ve rahatlığına hayran kaldım aynı fiyattan aldım. 1-2 gün araştırdım kötü yorum okumadım ve fiyatı da ucuzdu baya ben de aldım. Şarjı baya uzun gidiyor. Uzun saatler oyun oynuyorum 2 hafta gidiyor rahat.
Artık kulaklık takmıyorken monitöre taktığım şarj kablosunu kulaklığa takıyorum. Bu şekilde hiç kulaklık şarja takma ihtiyacı duymuyorum. En son 2 temmuzda normal şarj aleti ile şarjı takmıştım artık monitör ile şarj ediyom
Evet deri olayı kafa karıştırıyor biraz ama en kötü bi kumaş ped alırım ayriyetenBence tasarım ve mikrofon olarak güzel bir kulaklık hem dışarıda hem evde kullanabilirsin tek sevmediğim yanı kafa bandının deri olmasının onun dışında gayet güzel cihaz
Açıkcası SS Nova 5 seviyorum ama alıcaksan X versiyonunu almanı öneririm çünkü fiziksel chatmix butonu sadece onda var neden seviyorum dersen kumaş ped kumaş kafa bandı güzel bir ses yazılımı var chatmix özelliğide baya işlevsel arkadaşınla konuşurken sesi dengeleyebiliyorsun rahatça ve mici gizleyebilme özelliği gene çok iyi ve bildiğim kadarıyla mobil tarafında yazılım desteği olan tek headset gene nova 5 di bunun haricinde corsair hs80 wireless öneririm ama bildiğim kadarıyla kafa bandını ayarlayamıyorsun onda o yüzden kafana oturup oturmadığına dikkat etmen lazım bir yerde test etmen gerekebilirEn büyük olumsuz dediğin şey bilr resmen kafaya takılmayacak şeyler teşekkürler sanırım bu kulaklığı alacağım
Evet deri olayı kafa karıştırıyor biraz ama en kötü bi kumaş ped alırım ayriyeten
Ek olarak daha iyi diyebileceğiniz bu fiyatta başka kulaklık var mı ?
Farklı bi önerin varsa önerilere açığım özellikle zaten bu konuyu o yüzden açtımAçıkcası SS Nova 5 seviyorum ama alıcaksan X versiyonunu almanı öneririm çünkü fiziksel chatmix butonu sadece onda var neden seviyorum dersen kumaş ped kumaş kafa bandı güzel bir ses yazılımı var chatmix özelliğide baya işlevsel arkadaşınla konuşurken sesi dengeleyebiliyorsun rahatça ve mici gizleyebilme özelliği gene çok iyi ve bildiğim kadarıyla mobil tarafında yazılım desteği olan tek headset gene nova 5 di bunun haricinde corsair hs80 wireless öneririm ama bildiğim kadarıyla kafa bandını ayarlayamıyorsun onda o yüzden kafana oturup oturmadığına dikkat etmen lazım bir yerde test etmen gerekebilir
Hs80 istemiyorum çünkü mikrofon kullanmayacağım ayrı bi mikrofon var hem yük olarak hem de görüntü olarak mikrofon hoş durmuyor çok kaba kaçıyor tasarım güzel ama sök tak tercihimAçıkcası SS Nova 5 seviyorum ama alıcaksan X versiyonunu almanı öneririm çünkü fiziksel chatmix butonu sadece onda var neden seviyorum dersen kumaş ped kumaş kafa bandı güzel bir ses yazılımı var chatmix özelliğide baya işlevsel arkadaşınla konuşurken sesi dengeleyebiliyorsun rahatça ve mici gizleyebilme özelliği gene çok iyi ve bildiğim kadarıyla mobil tarafında yazılım desteği olan tek headset gene nova 5 di bunun haricinde corsair hs80 wireless öneririm ama bildiğim kadarıyla kafa bandını ayarlayamıyorsun onda o yüzden kafana oturup oturmadığına dikkat etmen lazım bir yerde test etmen gerekebilir
Fiziksel chatmix dediğin nedirAçıkcası SS Nova 5 seviyorum ama alıcaksan X versiyonunu almanı öneririm çünkü fiziksel chatmix butonu sadece onda var neden seviyorum dersen kumaş ped kumaş kafa bandı güzel bir ses yazılımı var chatmix özelliğide baya işlevsel arkadaşınla konuşurken sesi dengeleyebiliyorsun rahatça ve mici gizleyebilme özelliği gene çok iyi ve bildiğim kadarıyla mobil tarafında yazılım desteği olan tek headset gene nova 5 di bunun haricinde corsair hs80 wireless öneririm ama bildiğim kadarıyla kafa bandını ayarlayamıyorsun onda o yüzden kafana oturup oturmadığına dikkat etmen lazım bir yerde test etmen gerekebilir
Bütçeyi çok da arttıramam 6 Bike fazla aslında 4 5 arası var kafamda 6 çok iyi bir şey olursa vereceğim bi fiyatbenim kulaklık 5.5 felandı trendyolda hala aynıdır fiyatı steelseries arctis7+x nova 7 de var onu alabilirsen daha iyi olur bütçe arttırıp