Süperonline vs türktelekom

Reaksiyon skoru
5
türktelekomda ping sorunum oluyor süperolineye geçsem bir sorun olur mu, herkes süperonile hakkında sansürnet vb tabirler kullanmış özellikle süperonline kullananlar öneride bulunabilir mi

bölgeden bölgeye değişiyor 3 yıldır süperonline kullanıyorum çok iyi

Tek altyapı superonline olsa gene kullanmazdım çok tilt olu
şuan türk telekom 1000mps kullanıyorum, herhangi bir sorunum yok oyunlardaki pingim gayet kabul edilebilir ama bir anda internetime ping giriyor ve oyunda kopma oluyor bu sorun beni çok rahatsız etti o yüzden bende internetimi değiştirmeyi düşündüm fakat süperonlineye geçmeyeceğim, maalsef binamda türknetin sadece 100mps fiber alt yapısı duruyor acaba ona mı geçsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bölgeden bölgeye değişiyor 3 yıldır süperonline kullanıyorum çok iyi
peki sansürle ilgili problemler yaşadığınız oluyor mu, neden sansür hakkında insanlar eleştirde bulunuyor

şuan türk telekom 1000mps kullanıyorum, herhangi bir sorunum yok oyunlardaki pingim gayet kabul edilebilir ama bir anda internetime ping giriyor ve oyunda kopma oluyor bu sorun beni çok rahatsız etti o yüzden bende internetimi değiştirmeyi düşündüm fakat süperonlineye geçmeyeceğim, maalsef binamda türknetin sadece 100mps fiber alt yapısı duruyor acaba ona mı geçsem

peki sansürle ilgili problemler yaşadığınız oluyor mu, neden sansür hakkında insanlar eleştirde bulunuyor
Sansür derken anlamadım? Bir problem yaşamadım gayet memnunum

Bana göre türknet gigafiber yoksa kullanılmaz, şuan internet piyasasını çok bilmiyorum ama 100mbpsde alternatifler daha iyi diyorlardı. Ping sorunu olmasa aslında internet iyi de ne yaparsın "türktelekom"

Ben de superonline geçtim memnunum fakat turk telekomda pingim daha düşüktü

Superonline geçtikten sonra goodbyedpi ve cloudflare ile ilgili sorunlar yaşadım. Onun dışında hızla ilgili bir sorunum olmadı. 1 aydır kullanıyorum.

Superonline geçtikten sonra goodbyedpi ve cloudflare ile ilgili sorunlar yaşadım. Onun dışında hızla ilgili bir sorunum olmadı. 1 aydır kullanıyorum.
oyunlardaki pinginiz ne durumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,881
Üyeler
188,006
Son üye
brkbeko
Geri