Sadik kalacak oyun oynayacak kişiler ariyoruz ne lazimsa saglayacagiz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

the_vrboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
341
merhaba sadik kalacak oyun arkadaşlari ariyoruz bilgisayarınız kötu ise bilgisayar da saglayacagiz (uzaktan baglantili bilgisayar evimde) yaş sınırı yok oyun şarti yok sadece discorda gelin yeter
discord ahmeti3833

okadar iyi bi bilgisayar degil ama uzaktan saglariz tabii ki 1050ti xeon e5 2696v2 32 gb ram var makinede
Uzaktan bağlatacak şekilde sanırım köle muamelesi yapıp metin kırdıracaklar sistem zaten kötü e bide uzaktan bağladı en fazla mmo oynar öyle.

Uzaktan bağlatacak şekilde sanırım köle muamelesi yapıp metin kırdıracaklar sistem zaten kötü e bide uzaktan bağladı en fazla mmo oynar öyle.
metin2 de metin kırcak olsak ohoo ben eve 10 tane i5 3470 gt 1030 sistem dizerim

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
metin2 de metin kırcak olsak ohoo ben eve 10 tane i5 3470 gt 1030 sistem dizerim
Metin kırmıyorum diyorsan şeker kırıyorsundur, söylediğin sistemle uzaktan mobil oyun oynarsın fazlası yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
merhaba sadik kalacak oyun arkadaşlari ariyoruz bilgisayarınız kötu ise bilgisayar da saglayacagiz (uzaktan baglantili bilgisayar evimde) yaş sınırı yok oyun şarti yok sadece discorda gelin yeter
discord ahmeti3833
olur 5090 al bana

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
bilgisayar da saglayacagiz
Bence forumdan uzaklaştırılması gerekiyor.
Herkes PC noktasına takılmış ama metin tam bir balık ağı atışı!
Yaş sınırı yok öyle mi?
10 yaşındaki çocukta olsa kabul yani?
Dümdüz pedofili ilanı gibi bu?
"Gelin yeter" ucu açık kontrolsüz çağrılar falan?

Güvenilir bir topluluk kurmak isteyen böyle bir şey yapmaz.
Gerçekten bu tarz ilanlara izin verilmemeli.

Bence forumdan uzaklaştırılması gerekiyor.
Herkes PC noktasına takılmış ama metin tam bir balık ağı atışı!
Yaş sınırı yok öyle mi?
10 yaşındaki çocukta olsa kabul yani?
Dümdüz pedofili ilanı gibi bu?
"Gelin yeter" ucu açık kontrolsüz çağrılar falan?

Güvenilir bir topluluk kurmak isteyen böyle bir şey yapmaz.
Gerçekten bu tarz ilanlara izin verilmemeli.
BAYIL Bİ DE FERİHA

Ben asosyal insanım ama hani bu kadar da arkadaşsızlık ne bileyim yani ? Hani bilgisayarda vereceğiz ? Ahaha ya Bilgisayara sokup bilgi sızıntısı vs. mi yaptiracaksiniz bir de uzaktan bağlanti ne demek ? Evinde adamın 3 mb hizinda internet var diyelim fiber yok ne yapacak ? Para da vereceksen geleyim hemen. İş ilanı sanki. Forumda talep olmayınca çareyi buradan bulmuş garibim, Türk insanı bir başka.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,113
Üyeler
183,950
Son üye
Yoriichi Tsugikuni
Geri