Fansız fan sonra alırım dersen Lianli O11 vision compact var bende onuda tavsiye ederim yada Asus a31 plus falanda indirime giriyor oda güzel beyaz kasa alcaksan
Ram muadil beyaz araştırılabilir yada fiyat düşürmek amaçlı renkten fedakarlık edilip siyah xpg ram bakılabilir üzeri RGB li SSD de aynı şekilde muadil bakılabilir sıvı soğutma da aynı şekilde anakart sanki bir tık pahalı geldi bana muadil bulunabilir diye düşünüyorum
Ram muadil beyaz araştırılabilir yada fiyat düşürmek amaçlı renkten fedakarlık edilip siyah xpg ram bakılabilir üzeri RGB li SSD de aynı şekilde muadil bakılabilir sıvı soğutma da aynı şekilde anakart sanki bir tık pahalı geldi bana muadil bulunabilir diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SSD dramli kioxia exceria pro alabilirsin 3500 küsur sanırım fiyatı oda 1 TB
Bak ben bunu aldım 9800x3d ti soğutuyorum rahatça Thermalright Frozen Warframe Pro 360 White ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili ekranlı hem bir bak istersen seninkine nazaran uygun fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SSD dramli kioxia exceria pro alabilirsin 3500 küsur sanırım fiyatı oda 1 TB
Selamlar, tüm bütçemi zorlayarak bu şekilde PC topladım yakın zamanda almak istiyorum. Sizce sistem nasıl acemi olduğum için uyumsuz olan bileşenleri veya aynı fiyata daha iyisi olan bileşenleri belirterek ve sistemi yorumlayarak bana yardımcı olursanız çok sevinirim. İşlemci ve ekran kartı sorunsuz gibi. SSD, Anakart ve Güç kaynağından tam emin değilim bilgim yok bu konuda. Ayrıca belirttiğim linklerdeki mağazalardan alınır mı bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.