Lenovo LOQ 4060 alınır mı?

bilgisayar mühendisliği öğrencisi için oyun da oynatacak ama disarsa derste vs. sarji uzun gidecek laptop arıyorum bu nasıldır?
İşlemci aynı mı bilmiyorum ama 12 ve 13 nesil Hx işlemcilerde anakart yanma sorunu var. Özellikle log modellerinde. Biraz da şans işi

30 k ya 6 gb 4060 vardı ona 16 gb ram ekle sana yine yeter kampanyaları takip et

bilgisayar mühendisliği öğrencisi için oyun da oynatacak ama disarsa derste vs. sarji uzun gidecek laptop arıyorum bu nasıldır?
H serili ve AMD olanlarda pek sorun olacağını sanmıyorum ama HX olanlardan kaçınız.

Neredeyse her markanın modellerinde sorun var. Onericek model kalmadı. Kendim Acer v15 aldım. 1 ay sonra Anakart arızalandı 😅
hiç mi yok hafif işlerde şarjı 6 7 saat giden, gerektiginde ara sira oyun oynatacak laptop?

hiç mi yok hafif işlerde şarjı 6 7 saat giden, gerektiginde ara sira oyun oynatacak laptop?
Herhangi bir loqu almazdim. Pil onemliyde intel 155h iyidir ya da amd 7435hs hariç tüm hs modeller iyidir.

İşlemciden bahsediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neredeyse her markanın modellerinde sorun var. Onericek model kalmadı. Kendim Acer v15 aldım. 1 ay sonra Anakart arızalandı 😅
Tamamen belli bir kitleyi bir markaya yönlendirme çalışması. Bu forumda önerilen modelinde sorun yaşamayacağının kimse garantisini veremez. Gidip fabrika kurucusu veya ceo ile akraba değilsen tabii.

İşlemciden bahsediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamen belli bir kitleyi bir markaya yönlendirme çalışması. Bu forumda önerilen modelinde sorun yaşamayacağının kimse garantisini veremez. Gidip fabrika kurucusu veya ceo ile akraba değilsen tabii.
Kim model önermiş

Geri