Samsung a36 fiyatı düşer mi?

Düşmez zaten maliyetine telefon satıyor türkiyede adamlar. Dolar bazında fiyata vergiyi ekle anlarsın ne kadar ucuz olduklarını. A37 falan çıkarsa a36 üretimi durur aynı fiyata belki a37 alırsın ama bu seferde mart ayını beklemen gerekir

Düşmez zaten maliyetine telefon satıyor türkiyede adamlar. Dolar bazında fiyata vergiyi ekle anlarsın ne kadar ucuz olduklarını. A37 falan çıkarsa a36 üretimi durur aynı fiyata belki a37 alırsın ama bu seferde mart ayını beklemen gerekir
Fakat gecmiste de böyle bir yükseliş olmuş ardından 15000 bandına geri inmiş tekrar olmaz mı diyorsunuz?

Fakat gecmiste de böyle bir yükseliş olmuş ardından 15000 bandına geri inmiş tekrar olmaz mı diyorsunuz?
İmkansız çünkü dolar 30 TL iken son 2 yıldır A35 ve A36 hep 14-15 bin tl bandında satıldı dolar 41 TL oldu hala aynı TL bandından telefon satıyor adamlar

İmkansız çünkü dolar 30 TL iken son 2 yıldır A35 ve A36 hep 14-15 bin tl bandında satıldı dolar 41 TL oldu hala aynı TL bandından telefon satıyor adamlar
Daha yükselir mi peki ona göre sipariş edeceğim

A36'da bulunan 6 gen 3 işlemci Samsung üretimi olduğu için çok fazla enerji tüketiyor. Bende 6 Gen 1 işlemcili bir cihaz var, resmen pili kokluyor. O yüzden ben size Honor Magic 7 Lite modelini öneririm.

https://www.hepsiburada.com/honor-magic-7-lite-256-gb-8-gb-ram-turkiye-garantili-mor-p-HBCV00007KBQMF
6 gen 1'de samsung üretimi
Daha yükselir mi peki ona göre sipariş edeceğim
Biraz daha çıkılabilirse honor 400 çok daha iyi olur bence

Para biriktirdim samsung galaxy a36 alacağım ama 3 gün önce telefonun fiyatı 15.500 tlydi alabiliyodum fakat şuan fiyatı 16.500 olmuş daha fazla artar dusuncesiyle almalı mıyım yoksa dusmesini mi beklemeliyim yoksa bu bütçeye alınmaz diyorsanız da önerdiğiniz telefon fikirlerine de açığım
YD Xiaomi 14T öneririm her konuda daha iyi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,157
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri