Öneri Anakartı değiştirmeli miyim?

n11 amazon bunlardan anakart işlemci alıyorsan 1 hafta bilemedin 10 gün içinde sistemi kur elinde patlar 6 ay bekletirsen.
sistem kurulu dostum sadece ankart ve r5600 alıcam.Elimde olan r5 5500 satacagım.Ama işlemcıyı en erken 4 ay sonra albılırım şimdiden anakart alsam mı dıye fıkır danısıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuanki anakart 5600'ü rahatlıkla kaldırır overclock çift m2 desteği gibi özellikler lazım değilse hiç gerek yok
aslında ssdm m2 degıl onunda omru ve saglıgı kotu durumda m2de butce cıkarabılırım perfomans artar dersenız

sistem kurulu dostum sadece ankart ve r5600 alıcam.Elimde olan r5 5500 satacagım.Ama işlemcıyı en erken 4 ay sonra albılırım şimdiden anakart alsam mı dıye fıkır danısıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında ssdm m2 degıl onunda omru ve saglıgı kotu durumda m2de butce cıkarabılırım perfomans artar dersenız
Oyunlarda sata/m2 farkını hissetmek zor

Sağlık değeri sorun değil performansı yerindeyse mavi ekran yedirmiyorsa sıkıntı yok

Oyunlarda sata/m2 farkını hissetmek zor

Sağlık değeri sorun değil performansı yerindeyse mavi ekran yedirmiyorsa sıkıntı yok
mavi ekran almadım ama örnek olarak pc guncelleme yaptıgında yada fifaya guncelleme geldıgınde ufak droplar oluyor sonra pcyı kapatıp acınca duzelıyor sanırım can cekısıyor artık :D 2020de almıstım saglıgı cok berbat fifayı acması 2 dakıka suruyor menuye gelmesı falan pc acılıs hızıda yavasladı halıyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,558
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri