Biliyorum güncelleme önemli değil. 12 den 10500 e çektim fiyatıalınabilir fakat 12bin etmez diye düşünüyorum he bide 11 ler artık ios 26 ile artık güncelleme almayacak
Daha önce 13 kullanıyordum satmam gerekti şimdi Android kullanıyorum(tecno spark 20 pro) insan alışamıyor. O yüzden güncelleme önemli değil.Biliyorum güncelleme önemli değil. 12 den 10500 e çektim fiyatı
alinmaz hocam direkt o butceyle apple dusunme bence max 1 yil goturur sonrasinda eski hissiyati alirsin diyorsan 1 yil yeter al gitsin bide parcalarin orjinal oldugundan emin ol ayarlarda bi yer vardi oraya bak hayirli olsun simdiden alicaksanBiliyorum güncelleme önemli değil. 12 den 10500 e çektim
11 mi kaldıNeden
fiyat guzel bu arada sarj aleti fln varsa alabilirsin bundan birkac ay once bende telefon alma asamasındaydım o fiyatlara xs vardı yani fiyat iyiBiliyorum güncelleme önemli değil. 12 den 10500 e çektim fiyatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha önce 13 kullanıyordum satmam gerekti şimdi Android kullanıyorum(tecno spark 20 pro) insan alışamıyor. O yüzden güncelleme önemli değil.
Hocam zaten babamların borç işi Allah'ın izni ile max 8 aya biticek. 1 yıl idare etsin yeter sonra 15 falan alırım. 13 kullanıyordum yardım etmek için sattım babam benden habersiz tecno almış yoksa direk 11 alıcaktımalinmaz hocam direkt o butceyle apple dusunme bence max 1 yil goturur sonrasinda eski hissiyati alirsin diyorsan 1 yil yeter al gitsin bide parcalarin orjinal oldugundan emin ol ayarlarda bi yer vardi oraya bak hayirli olsun simdiden alicaksan
reis ben 11.5 a s22 almıstım tabi benim aldıgım en ucuz ilanlardan birisi sende oyle birsey bulabilirsen s22 tavsiye ederim cok guzel makina kullanınca kaliteli bir cihaz kullandıgını hissediyorsun tabi ben 1 ay kullandım sattım paraya ihtiyacım oldugundan ama suanda hazır param olsa dusunmeden alırım sadece bataryası kotu ve oyun oynarken ısınıyor o kadarKardeşim bütçem ona yetiyor
S22 tercihim değil. Hem ısıdan dolayı hem de insan bir defa ios a alıştımı bırakmak zor geliyor. CPU ısınmasa s22 makine gibi cihazreis ben 11.5 a s22 almıstım tabi benim aldıgım en ucuz ilanlardan birisi sende oyle birsey bulabilirsen s22 tavsiye ederim cok guzel makina kullanınca kaliteli bir cihaz kullandıgını hissediyorsun tabi ben 1 ay kullandım sattım paraya ihtiyacım oldugundan ama suanda hazır param olsa dusunmeden alırım sadece bataryası kotu ve oyun oynarken ısınıyor o kadar