Acer Nitro V 15 ANV15-51 - 28.999₺

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,753

1756531890884.webp

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşa 33 bine 4060 lisini almıştık 1-,2 ay sonra ekranında renk degsisimleri olmaya başladı ama garanti panel değişikliği yaptı

Alıntıyı görüntüle
Bende G870 var 2 yıl önce bu fiyatlara aldım hemen hemen. Forza 5'te extreme grafiklerde oynamak istedim oynatıyordu ama sürekli vram yetersizliğinden sapıtan şeyler oluyordu bazen olmuyordu ama 144 hz ekran var bu cihazlarda ve benim cihazda 90 fps üzeri gücü olmasına rağmen çıkmıyordu vramden. Yani 6 gb vram kartlardan nefret ediyorum.

720p kartı gibiler. 5000 serisi minimum 8 gb vram.

Son düzenleme:
Bende G870 var 2 yıl önce bu fiyatlara aldım hemen hemen. Forza 5'te extreme grafiklerde oynamak istedim oynatıyordu ama sürekli vram yetersizliğinden sapıtan şeyler oluyordu bazen olmuyordu ama 144 hz ekran var bu cihazlarda ve benim cihazda 90 fps üzeri gücü olmasına rağmen çıkmıyordu vramden. Yani 6 gb vram kartlardan nefret ediyorum.

o oyun bozuk benim kart 16gb bende de yetersiz diye uyarı veriyor arada 1080p de.

İndiana Jones oyunu vardı 8 gb vramli kartla high settingste vram hatası alıyorsunuz. Direkt oyun gidiyor. 😑

6 gb vram bence sıkıntılı yatırım.
Onu oynamadım ama laptop alacak adama çok önemli olmaması lazım.

Pc için 2 yıl sonra 8gb kullanılmaz olacak gibi geliyor bana. Dlls çıktığından beri oyun yapımcıları optimizasyon eklemiyor oyuna. Nvidia alttan para veriyor olabilir yoksa dlls off (30fps) vs on(100+fps) videosu atamazlar

Arkadaşa 33 bine 4060 lisini almıştık 1-,2 ay sonra ekranında renk degsisimleri olmaya başladı ama garanti panel değişikliği yaptı
Garanti sürekli v15 e çalışıyor herhalde. Benim de 1 ay sonra Anakart bozuldu. Yaptılar. Yaparken teknik servis programını da bırakmışlar. Baya kullanışlı

Ekler

• IMG_20250830_101054.webp
    IMG_20250830_101054.webp
    1.2 MB · Hit: 96

Sıcaklıklar nasıl hocam sizin g870 de? Bende de var ama sanki çok ısınıyor gibi geldi ready or notta ve furmarkta 80 derece görüyor ekran kartı 5060 var

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Sıcaklıklar nasıl hocam sizin g870 de? Bende de var ama sanki çok ısınıyor gibi geldi ready or notta ve furmarkta 80 derece görüyor ekran kartı 5060 var

Dereceleri paylaştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu oynamadım ama laptop alacak adama çok önemli olmaması lazım.

Pc için 2 yıl sonra 8gb kullanılmaz olacak gibi geliyor bana. Dlls çıktığından beri oyun yapımcıları optimizasyon eklemiyor oyuna. Nvidia alttan para veriyor olabilir yoksa dlls off (30fps) vs on(100+fps) videosu atamazlar
Önemli değil ama ultra ve nightmare gibi ayarlar var oyunda sen high açamıyorsun 4060 ile oyun çöküyor. Hem de 1080p yani Great circle oynamak için zorunlan 1080p medium tercih etmelisin. 6 gb vramli kartlar bence bitik doğdular. Tek avantajları dlss vs. bir de vramin yettiği oyunlar.

Dereceleri paylaştım.

Önemli değil ama ultra ve nightmare gibi ayarlar var oyunda sen high açamıyorsun 4060 ile oyun çöküyor. Hem de 1080p yani Great circle oynamak için zorunlan 1080p medium tercih etmelisin. 6 gb vramli kartlar bence bitik doğdular. Tek avantajları dlss vs. bir de vramin yettiği oyunlar.
Sağolun hocam konu için ben de ptm7950 uygulamayı düşünüyorum birkaç ay sonra.Mx6 falan pump out olabiliyormuş galiba birkaç ay sonra.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Sağolun hocam konu için ben de ptm7950 uygulamayı düşünüyorum birkaç ay sonra.Mx6 falan pump out olabiliyormuş galiba birkaç ay sonra.
Thermal grizzly en iyi bu konuda diyor chatgpt mx6dan daha dayanıklıymış. Bu da mx4'ün gelişmiş versiyonu aslında. Ve evet pumpout yapabilir elimdeki macun biter bitmez ptm sipariş veririm bende.

Mx6da bence sertti ama yapar mı yapar pumpout. Ve pumpout olduğunda 100 dereceye kadar gidiyor. Berket cihaz dayanıklıydı bendeki. Bir süre pumpoutlu kullandım ama mx6 değildi o.

PTM alana kadar hiç yoktan iyi bu sıcaklıklar bence. Gideri var. 4 5 kullanımlık var ve 300 TL fiyatı bana f/p geldi.

PTM pumpout yapmaz ömrü daha uzundur tek farkı o sıcaklıklar buna benzer olur yine.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri